Escoles d’estiu: diversió garantida després d’acabar el col·le

Que sí, que les vacances escolars ja hi són. I qui més i qui menys ja està fent plans, números i càbales de quina escola d’estiu triar per als xiquets. Per fer compatible l’horari laboral amb el familiar, per mantenir certes rutines, perquè són una eina més d’aprenentatge a través del joc… cada família té les seves raons, així que des d’Espai Menut vos fem arribar les propostes que ens han anat enviant a través del correu electrònic, de facebook, de twitter i les que ens recomana per WhatsApp o a la porta de l’escola. N’hi ha que aposten per un aprenentatge lúdic de l’anglès, altres amb la música com a fil conductor, tampoc falten les propostes esportives ni les artístiques… Com veieu, una mica de tot per acoblar-se als interessos i necessitats de cadascú.

Aquesta llista, que inclou activitats a Castelló, Vila-real, Borriana, Onda, Almassora, Benicàssim, Orpesa o la Pobla, s’anirà ampliant a mesura que ens arribin més programes de vacances escolars pensades per a nens i nenes de fins a 12 anys. A més de per xarxes socials, ens podeu fer arribar els vostres suggeriments a través d’info (arroba) espaimenut.com. I a gaudir de l’estiu!

SUMMER SCHOOLS: UNA IMMERSIÓ EN ANGLÈS

Buddies English for kids, un viatge mites i llegendes. A Castelló 

Descripció: la Summer School 2013 proposa un viatge al món dels mites i llegendes, coneixeran Tombatossals, faran un viatge a la lluna i es transformaran en petits artistes. Els matins de l’escola d’estiu de Buddies es divideixen en activitats de 30 minuts a 1 hora de durada. Des exercicis de psicomotricitat a tallers d’art, excursions, contacontes … amb diversió i molt anglès.
Dates: del 24 de juny al 31 de juliol
Horari: 9.00 a 13.30
Edats: de 3 a 10 anys, amb grups de 6 alumnes màxim per professor
Preus: a partir de 80 euros
Més informació. També per telèfon: 696 465 453

Explore the Summer amb Clap! A Vila-real, Castelló, Almassora i La Pobla

Descripció: Clap! proposa una Explore the Summer! 100% en anglès amb una proposta basada en jocs i activitats que recreen contextos similars als d’un nadiu. El Explore the Summer! inclou tallers de llengua aplicada (Clap s Lab!, Creative Cooking, Customise your Style, Feel the Rhythm), excursions al centre d’hípica, a la platja, a la via verda, al Pinar…, jocs d’aigua, esports, manualitats i un llarg etcètera. Aquest any el Explore the Summer! s’impartirà a Almassora (col·legi Cardenal Cisneros); Vila-real (col·legi José Soriano), Castelló (col·legi Sanchis Yago) i a la Pobla Tornesa (al costat de la piscina). En tots els casos cal preinscriure ((Castelló fins al 31 de maig, Almassora i Vila-real fins el 7 de juny i La Pobla fins el 31 de maig en primera fase i fins el 21 de juny en segona).
Dates: 24 de juny al 31 de juliol (varien segons la localitat)
Horari: 7.30 a 17.00 (varia segons la localitat)
Edat: de 3 a 12 anys (Infantil i Primària)
Preus: a partir de 60 euros.
Més informació. També per telèfon: 628 742 051

Fun Weeks de Kids&Us. A Castelló

Descripció: ofereixen la possibilitat de passar unes vacances divertides i plenes d’emoció en anglès. L’objectiu de les Fun Weeks és que els alumnes aprenguin l’idioma de manera contextualitzada, jugant, ballant i, en definitiva, passant-s’ho bé. Cada setmana ens deixem portar a un nou món mitjançant històries diferents i creades específicament per millorar i agilitzar l’adquisició de l’idioma. Psicomotricitat, Storytime, manualitats, mercats, cançons temàtiques …
Dates: des del 24 de juny
Horari: de 9.00 a 13.00* (*consultar al centre)
Edat: 3 a 10 anys (màxim 10 nens per grup)
Més informació. També per telèfon: 630 322 484

Lledó International: una Summer School, quatre versions. A Castelló

Descripció: el col·legi Lledó International ofereix quatre versions del seu Summer School: escola d’estiu en anglès per aprendre fins a sota l’aigua; campus d’estiu on es barreja l’esport i l’anglès amb la possibilitat de triar entre futbol, ​​bàsquet, gimnàstica sincronitzada, ginmasia rítmica i golf, una escola d’estiu 50% en anglès i 50% en alemany i, finalment, la primera escola d’estiu 100% en alemany que s’ofereix a Castelló. Entre els al·licients, l’hora diària de piscina. La programació busca que usuaris i usuàries gaudeixin de les vacances i que els pares sàpiguen que els seus fills es diverteixen mentre aprenen.
Dates: 24 de juny a 2 d’agost
Horari: de 9.00 a 17.00 amb extensió horari des de les 7.30 o fins a les 17.30.
Edat: d’1 a 12 anys
Preus: des de 85 euros
Inscripció: fins al 7 de juny (a partir del 8, poden variar els preus)
Més informació

Ramiro Izquierdo i Aloha: Summer School d’anglés i càlcul mental. A Castelló

Descripció: una proposta per ‘entrenar les neurones’ amb el método de càlcul mental Aloha. I a més, anglès tematitzat per setmanas. Tres hores de mates amb àbac, orientació espaial, creativitat… i les altres tres d’anglès. La primera setmana (de l’1 al 5) dedicada al Space Treasure Island; la següent al Time Travellers; la tercera (del 15 al 19) a Little Detective i l’última als Jungle Explorers.
Dates: de l’1 al 26 de juliol
Horari: de 9.00 a 17.00
Edat: 5 a 12 anys
Més informació: 964 231 560 / 670 056 556

San Cristóbal aposta pel Creative Summer. A Castelló

Descripció: jocs, tallers, predeportes, contacontes, iniciació musical, informàtica anglès, natació, tallers de cuina i creatius, hípica, pàdel, vela & caiac, vetllades nocturnes, excursions,… són les activitats que componen la programació de l’escola d’estiu Creative Summer, que es divideix en els següents programes: escola infantil (1 i 2 anys); Baby Summer (3 a 6 anys); Summer School (7 a 10 anys); Sports & Summer (11 a 14 anys).
Dates: de l’1 al 31 de juliol
Horari: de 9.00 a 17.00 amb ludoteca de 7.45 a 9.00
Edat: d’1 a 14 anys
Preus: des de 100 euros
Més informació i inscripció. També per telèfon: 964228758

UN ESTIU AMB ART

The Session, molt més que música moderna. A Borriana

Descripció: l’escoleta d’estiu de The Session sona a música ia diversió. La proposta del centre musical borrianenc té molt de ritme, anoteu: música en anglès, taller de manualitats, cançons, coreografies i moltes més activitats per aprendre música divertint-se.
Dates: de l’1 al 31 de juliol
Horari: 8.30 a 13.00
Més informació

Sala Zona 3 potència l’art, la música i la creativitat. A Castelló 

Descripció: la Sala Zona 3 proposa una escola d’estiu d’allò més artística amb una proposta que combina l’art, el moviment corporal, la música, la creativitat … una manera que els nens potenciïn la seva pròpia personalitat a través de la diversió i l’expressió artística. Pilates per xiquets/es, teatre, arquitectura, tecnologia divertida, eixides, jocs, dansa creativa,  activitats  innovadores de desenvolupament personal, anglès… Artes Visuales, la companyia que gestiona la sala Zona 3, era l’encarregada de la dinamització del parc de Rafalafena.
Dates: de l’1 al 29 de juliol (possibilitat d’extensió fins el 2 d’agost)
Edats: 5 a 9 anys
Horari: 9.00 a 14.00 (opcional 8.00 a 15.00 i possibilitat de menjar)
Més informació. També per telèfon: 699 904 361

Un estiu artístic i musical amb el Centre Martí de Viciana. A Borriana

Descripció: la VI Escola Artística d’Estiu proposa una experiència lúdica a través de les arts. Un acostament a les disciplines artístiques, sense que siga necessari tenir cap coneixement previ. Tallers i activitats que, des d’una proposta pedagògica, utilitzen les disciplines artístiques per aprendre jugant. Grups d’un màxim de 16 alumnes segons edat. Eixides culturals i recreatives, jocs a l’aire lliure i audiovisuals adaptats a diferents edats.
Dates: 1 al 31 de juliol
Horari: 9.00 a 13.00
Edats: 3 a 16 anys
Preu: 189 euros curs complet
Més informació.

Taller eco-musical a l’Escola de Música Mestre Agut. A Almassora

Descripció: el taller es basa en la construcció d’instruments musicals amb material reciclat com a punt de partida per a l’elaboració d’un projecte d’elaboració d’una creació sonora. A més, està previst un taller d’experimentació rítmic-sonora, musicalització i narració de contes. També hi haurà experiments que expliquen fenòmens físic-acústics i mostra de vídeos sobre temes relacionats amb la sonorització i la construcció d’instruments.
Dates: del 24 de juny al 5 de juliol
Horari: 9.00 a 14.00
Edat: 6 a 12 anys
Preus: 100 euros
Més informació: 964 56 32 73

Aula d’Estiu Musical de Castelló

Descripció: l’estiu sona a música al Grau de Castelló. L’Aula d’Estiu Musical (impulsada per Espai Clàssic) organitza diversos programes intensius per estimular la creació musical: curs de perfeccionament musical (elemental, professional i superior), jardí musical (per a infants de 4 a 8 anys) i un musicoteràpia per petits amb necessitats educatives especials.
Dates: del 29 de juny al 6 de juliol.
Inscripció: fins el 10 de juny
Més informació. També per telèfon: 666 76 64 63/617 23 25 95

Un estiu de ceràmica. A Onda

Descripción: la Regidoria d’Educació renova la seua aposta pel programa estival Un estiu de ceràmica que es desenvolupa en el Museu Manolo Safont. Amb aquesta activitat, xiquets i xiquetes aprenen més sobre la història de la ceràmica i es diverteixen.
Dates: del 15 al 26 de juliol (primer torn); del 29 al 12 d’agost (segon torn) i del 12 al 23 d’agost (tercer torn)
Edats: 4 a 12 anys
Places: 30 per torn
Preu: 36 euros (empadronats en Onda)
Preinscripció: del 11 al 14 de juny de 8.00 a 14.00 i de 16,00 a 20.00
Més informació

L’ESPORT ÉS EL REI DE L’ESTIU

Educaesport arriba puntual a la seua cita estival. A Castelló

Descripció: Eventgrup arriba amb idees fresques per a aquesta nova edició de Educasport, l’escola d’estiu que es desenvoluparà al col·legi Bernat Artola de Castelló: jocs, esports, música i dansa, tallers creatius, contacontes, papiroflèxia, globoflèxia, racó creatiu, jocs aquàtics… L’escola d’estiu està oberta a qualsevol xiquet o xiqueta de la ciutat. Els socis de les AMPA del Bernat Artola i del Mestre Canós així com del club Amics del Bàsquet obtindran un descompte.
Dates: 1 al 26 de juliol
Horari: de 8.00 a 17.00
Edat: 3 a 12 anys (Infantil i Primària)
Preus: des de 105 euros.
Més informació i inscripció. També per telèfon: 964 065 300

Estiu Iocum a Periesport. A Castelló

Descripció: una escola d’estiu en acció que inclou piscina diària, setmanes temàtiques amb esports, jocs, tallers, excursions a la platja, al Pinar, a la via verda Benicàssim-Orpesa, a pobles de la província, a Aquarama, a l’hípica … El centre esportiu Periesport acull aquesta proposta per no parar. Iocum ofereix un servei d’autobús optatiu i un 10% de descompte per a germans/es.
Dates: 24 de juny a 31 de juliol
Horari: 7.45 a 15.00
Edat: 3 a 12 anys
Més informació: 964 83 04 40

Setmanes blaves per a gaudir de la mar. A Orpesa

Descripció: el Club Nàutic d’Orpesa i l’Escola de Vela proposen aquest programa de Setmanes Azuales per gaudir d’activitats nàutiques. La proposta inclou classes teòriques i pràctiques (en espanyol i anglès) de vela; piragüisme (classes teòriques i pràctiques); windsurf, senderisme, tallers de nusos, etc. La reserva i l’abonament del curs es faran 15 dies previs a l’inici del curs, omplint el full d’inscripció. Material necessari per a la pràctica nàutica: ampolla d’aigua, esmorzar, roba de canvi (pantalons, samarreta, mitjons, etc.) Impermeable o jaqueta impermeable, tovallola, gorra i crema de protecció solar, bossa de neteja, etc.
Dates: l’1 de juliol al 30 d’agost
Horari: 9.00 a 17.00 (de dilluns a divendres)
Edat: 6 a 15 anys
Més informació: 673482984

Campus l’Esplai a la Piscina Provincial. A Castelló

Descripció: la Piscina Provincial esdevé un centre multiesportiu per tenir unes vacances d’allò més actives, amb patinatge, bateig de busseig, ball, defensa personal infantil, waterpolo, esports de raqueta, aquadance, taller de cuina, excursions, parc multiaventura, piragüisme piscina, etc.
Dates: del 24 de juny al 26 de juliol
Horari: 9.00 a 16.00 (servei cangur de 8.00 a 9.00)
Edats: nascuts /des entre 2000 i 2007
Preus: des de 99,90
Més informació. També per telèfon 964 270 370

WorldSport promet 61 dies de diversió estival. A Castelló

Descripció: esports, música, aventures, excursions i moooolt més prometen des WorldSport per a la seva Summer School 2013. Tot l’estiu per apropar-se a una proposta d’allò més activa gràcies a l’especialització esportiva de l’empresa però amb altres tocs per arrodonir les vacances d’estiu.
Dates: juliol i agost
Edats: 3 a 12 anys
Més informació. També per telèfon: 964 064 980

Escola Multiesportiva al Club de Tennis. A Castelló

Descripció: el Club de Tennis Castelló i el Club de Pàdel 79 proposen un estiu al voltant de l’esport amb jocs d’equip, jocs de taula i entreteniment, tennis, pàdel, futbol, volei, piscina, manualitats, gimcana, minigolf… I per als més menuts es programen jocs alternatius i preesportius adaptats a les seves edats.
Dates: 24 de juny al 30 d’agost
Horari: 9.30 a 14.00 (possibilitat d’ampliar horari: 7.55 a 9.30 aula entreteniment i de 14.00 a 15.30 menjador)
Edat: 3 a 17 anys
Preus: des de 70 euros
Més informació. També per telèfon: 964 22 83 21/685 11 05 08

Estiu i Esport es donen la mà a Nados. En Castelló

Descripció: Nados organitza més d’una desena d’activitats esportives per passar un mes de juliol sense parar. Tot i que la especialitat de l’empresa són les activitats aquàtiques, hi ha per triar. Vos les enumerem: natació, futbol, escalada, cross, bàsquet, senderisme, ball, waterpolo, baptisme de busseig, vòlei platja, atletisme i excursió a Aquarama.
Dates: 1a quinzena del 24 de juny al 12 de juliol / 2 ª quinzena del 15 al 31 de juliol
Edats: nascuts/des entre 1999 i 2006
Horari: 9.00 a 13.00
Més informació: 964 244 169

UNA COL·LECCIÓ DE PROPOSTES PER A TOTS ELS GUSTOS

Ludoteca Jocs: escola d’estiu El nostre poble. A Vila-real 

Descripció: enguany Jocs Empresa Conciliadora d’Horaris converteix la seua escoleta en una colònia urbana, amb una proposta que se centra en conéixer Vila-real: qué hi ha al nostre poble, qué passa en ell i on anar per divertir-se. Els dilluns vos contaran qué fer durant la setmana, el dimarts i el dijous es divertiran amb jocs d’aigua, el dimecres es dedicarà a tallers i el divendres a excursions per la localitat.
Dates: última setmana de juny, juliol i agost (excepte la setmana del 12 al 16 d’agost).
Horari: de 8.00 a 13.00 (opció 1); de 8.00 a 15.00 (opció 2) i de 8.00 a 18.00 (opció 3)
Edat: fins 12 anys
Preu: des de 60 euros
Més informació 

Menudo Mundo de diversió en plena Marjaleria. A Castelló

Descripció: Estudi Serradal presenta la seua proposta estival Quin Món amb l’objectiu que els nens passin un estiu inoblidable a les seves instal·lacions de la Partida Font de la Reina (camí Serradal). El programa inclou jocs populars, jocs cooperatius, bany diari a la piscina, tallers de reciclatge, manualitats, cuina, expresción corporal, etc. i diferents excursions. Aquest any incorpora com a novetat el projecte Living in England, amb el qual tots els dies s’inclouen algunes activitats en anglès.
Dates: juliol i agost
Horari: 7.30 a 18.00 (adaptables segons necessitats)
Més informació. També per telèfon: 665874347 i 677 35 84 92

L’Escoleta amb Món d’Animació. A Onda

Descripció: Món d’Animació presenta un any més un Escoleta d’Estiu per crear un espai on xiquets i xiquetes puguen desenvolupar-se i expressar la seua creativitat. Un programa per jugar i divertir a partir de propostes que solen giren al voltant d’eixos temàtics que permeten assolir els objectius plantejats.
Dates: 1 a 31 de juliol
Horari: 9.00 a 13.00 (ampliació de 7.45 a 9.00 i de 13.00 a 14.15)
Preus: des de 37,60 euros
Reserva de places: preinscripció del 12 al 15 de juny (presencial i online); publicació d’admesos (17 de juny); matriculació del 18 al 22 de juny). Reunió informativa amb les famílies el 27 de juny a les 20.00 a La Cassola.
Més informació

Summer School i Escola Municipal. A Almassora

Descripció: Almassora proposa un doble programa per a les vacances escolars. La Summer School de l’última setmana de juny amb Clap!, Una proposta lúdica 100% en anglès, i l’Escola Municipal durant el mes de juliol amb activitats adaptades segons edats, tallers, jocs, excursions, piscina, etc. Ambdues propostes es celebren al col·legi Cardenal Cisneros i van dirigides a tots els i les alumnes i dels sis centres educatius d’Infantil i Primària.
Dates: 24 a 28 de juny (Summer School) i de l’1 al 31 de juliol (Escola Municipal)
Edats: 2 a 15 anys
Més informació: 964 56 13 84

Escola d’Estiu de Benicàssim

Descripció: les AMPA dels col·legis Santa Àgueda i Palmerar, juntament amb el suport de l’Ajuntament de Benicàssim, organitzen aquesta escola d’estiu que per segon any consecutiu gestiona H2O Aquaesport. Les activitats a desenvolupar tindran contingut lúdic-recreatiu, formatiu i esportiu i se celebraran a les instal · lacions dels dos col·legis.
Dates: juliol i agost
Horari: 7.30 a 13.00 / 7.30 a 17.00
Edats: 3 a 12 anys (Infantil i Primària)
Inscripció: dies 27 i 28 de maig
Preus: des de 50 euros (per a socis AMPA)
Més informació

COLÒNIES D’ESTIU: ESTADES D’ACCIÓ I APRENENTATGE

ENGLISH ADVENTURE EN PLENA NATURA AMB SALTAPINS. A MORELLA 

Descripció: viuen una infinitat d’activitats d’aventura, classes divertides, esports i vetllades amb l’English Adventure en un marc incomporable com el complex de la Fàbrica Giner de Morella i el parc d’oci Saltapins. El campus inclou pensió completa i l’allotjament a l’alberg Francesc de Vinatea situat també en el complex. A més, els joves podran assistir a classes d’anglès tots els dies i gaudir de les instal · lacions com la piscina, les pistes de tennis, el camp de futbol o el circuit de fúting entre d’altres per acabar el dia amb una vetllada en grup.
Data: del 14 al 21 de juliol.
Edats: 12 a 16 anys
Preu: 425 euros.
Més informació. També per telèfon (978088045) o per correu electrònic: info@theenglishhouse.net

English Summer Camp a El Mangranar. en Atzeneta

Descripció: el campament ofereix sis dies de diversió i emoció totalment en anglès sense sortir de la província. Amb atenció personalitzada i professional. La proposta inclou allotjament a l’hotel rural del complex El Mangranar, pensió completa, amb professors/es titulats o nadius, una vetllada diària …
Edats: 10 a 14 anys
Dates: des del 23 de juny
Preu: 425 euros
Més informació.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

One thought on “Escoles d’estiu: diversió garantida després d’acabar el col·le

  1. Hola, soy Eric Imbernon y me gustaría poder enviaros mi curriculum para poder trabajar con vosotros en la escuela de verano y en lo que se acople a vuestros intereses. He visitado la página y he visto que se acopla bastante a mis virtudes, y me gustaría poder conocer un poco más vuestras ofertas. ¿Dónde podría enviar mi currículum?

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!