Una cloenda dels Ecoplanet a l’alçada. Relació de guanyadors i galeria de fotos

Els Ecoplanet han posat punt i seguit a les seues aventures en gran. La festa de cloenda de la segona edició va reunir més de 500 xiquets i xiquetes a la plaça Fadrell divendres passat, una convocatòria que va servir per celebrar la participació però, sobretot, l’enginy, la creativitat i la conscienciació que els xavals castellonencs tenen sobre la cura del medi ambient. En aquest post trobareu la relació de guanyadors i una galeria d’imatges destacades. Una festa final amb activitats i animacions tematitzades en l’eficiència energètica, com un Scalextric activat per panells solars, tallers didàctics amb experiments amb aigua, construcció de molins de vent amb materials reciclats i moltes experiències més.

Però el més esperat va ser la decisió del jurat, que el va tenir molt molt difícil per triar entre els més de 100 treballs presentats per més de 150 xiquets i xiquetesque van rebre més de 4.300 vots a la web. Els premis? Consoles Nintendo 3DS, reproductors MP4 Apple iPod Nano, consoles PSP, consoles Wii, ordinador portàtil, auriculars Skullcandy,… Ací teniu la relació de premiats:

Premi Reciplanet. Atorgat per l’Ajuntament de Castelló, ha reconegut no només l’esforç dels participants, sinó també el suport del professorat. Concedit al projecte El rap dels contenidors d’un grup de 5è del col·legi Elians format per Javier Guerediaga, Silvia Ravaglia, Paula García Algilaga, Maria Ibáñez i el seu professor Javier Gómez.

 

 

Premi Energy. Atorgat per BP a La contaminació lumínica, un treball realitzat per Eduardo de Déu Castón.

 

 

 

Premi Aquaplanet. Atorgat per Facsa a un grup del col·legi Benadresa per la seua proposta Medi ambient presentat per Albert Llorens González, Gabriel Donescu Aurel i Manel Llorens González.

 

 

 

 

Premi Reciplastic. Atorgat per UBE a la feina Ecoconsells d’Andrea Monfort i Mónica Soria Gómez.

 

 

 

Del sorteig d’Idees per reciclar, el premi va recaure en el Adorno de Nadal d’Alejandra Bravo.

 

 

 

Premi votació popular, el treball més votat pels xiquets va ser Vida rural i energies alternatives amb 633 vots un treball realitzat per Ainhoa ​​Ojeda, Carla Gutiérrez, Zulema Sánchez i Ruth Parra.

 

 

Premi al segon i tercer més votats, disputant-se el lloc entre Les ecològiques amb 480 vots, del grup compost per Sheila Dur, Laura Gracia i Cristina Estrada; i El dolçainer ecològic amb 364 vots, del grup compost per Raúl Mestre, Lluís Molina, OriolDoménech i Carlos Tomás.

 

L’èxit d’aquesta segona edició dels Ecoplanet per construir un Castelló més sostenible també s’ha vist reflectit en els més de 200 xiquets que s’han registrat a la pàgina web de Los Ecoplanet que ha rebut més de 6.000 visites d’usuaris únics, amb més de 63.000 pàgines vistes, el que suposa que ha estat visitada un 25% més que en l’edició de 2012.

 

 

GALERIA D’IMATGES

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!