Festival internacional de titelles a la mar, jocs infantils i concurs de castells d’arena animen les platges d’Orpesa al juliol

El Festival Internacional de Titelles a la Mar torna a un any més a les platges d’Orpesa per a delectar a xiquetes i majors del 24 al 28 de juliol, però durant tot el mes ha programat una gran varietat d’activitats per a no tenir ni un dia de descans de diversió.

El plat fort comença el divendres, 5 de juliol, amb l’exposició Mostra de jocs infantils espanyols que es podrà visitar fins al 31 de juliol en el centre Naturhiscope, situat a la plaça de l’Església, 6. L’horari per a visitar aquesta mostra serà de 10.30 a 14.00 i de 18 a 21.00. Serà una bona manera de veure els actuals i recordar aquells jocs amb els passem tants dies d’estiu.
En les platges de la Concha, Els Amplàries i en Morro de Gos els més xicotets tenen tots els dies de juliol activitats infantils a les vesprades en diferents horaris, menys els caps de setmana (consulteu la nostra agenda). I no us podeu perdre el Concurs de castell d’arena que se celebrarà el dissabte 13 de juliol, en la platja de La Concha de 19.30 a 20.30 en el qual tots, grans i xicotets, podran demostrar la seua creativitat arran de mar.
I per fi, el Festival Internacional de Titelles a la Mar que presentarà funcions els dies 24, 25, 26, 27 i 28 de juliol en Marina d’Or (front edifici Levante) i en Urbanització Marina d’Or (plaça Mallorca) i en la platja La Concha, en horaris de 20.00, 20.30, 22.30 i 23.00.

Programació XI Festival Internacional de Títelles a la Mar

Dimecres 24 de juliol

Hora: 20.30
Lloc: plaça Mallorca
Companyia: Malabó
Espectacle: El Gran Safari

Hora: 20.30
Lloc: Marina d´Or (front edifici Levante)
Companyia: Mixa-Vila Teatre
Espectacle: Contes en retalls

Hora: 22.30
Lloc: Platja La Concha
Companyia: La Gaviota
Espectacle: El Gat amb botes
Sinopsi: Tradicional conte en el qual un dels tres fills d’un moliner té un gat una miqueta especial.

Dijous, 25 de juliol

Hora: 20.00
Lloc: Marina d´Or (front edifici Levante)
Companyia: Cachirulo
Espectacle: Olé, Olé!
Sinopsi: Espectacle còmic-musical de varietés basat en el folklore andalús en el qual, de la mà de diferents tipus de marionetes, assistim a una plaça de bous i a un taulat flamenc, acompanyats per turistes japonesos.

Hora: 20.30
Lloc: platja La Petxina
Companyia: Marimba
Espectacle: Les Fades revoltoses
Sinopsi: És una divertida, màgica i emocionant història que atrapa als xiquets amb elements dels contes clàssics, com són les Fades i la Bruixa. A partir d’ací, els ensenya que en la vida cal ser valentes, com el nostre protagonista, Pablito, que s’enfronta a la Bruixa per a salvar al seu amic Pedro, al que aquesta ha convertit en espantaocells.

Divendres, 26 de juliol

Hora: 20.30
Lloc: Marina d´Or (front edifici Levante)
Companyia: Ángeles de trapo
Espectacle: Viatgers del Carrusel
Sinopsi: Està inspirat en els personatges de la suite “El carnestoltes dels animals” de Camile Saint Saëns.

Hora: 22.30
Lloc: platja La Concha
Companyia: Cachirulo
Espectacle: Olé, Olé!

Dissabte, 27 de juliol

Hora: 20.30
Lloc: Marina d´Or (front edifici Levante)
Companyia: La Gaviota
Espectacle: Ocells i espantaocells

Hora: 22.30
Lloc: platja La Concha
Companyia: Marimba
Espectacle: Bolanieve y los siete Redonditos
Sinopsi: Bolaneu es veu obligada a fugir del castell on viu perquè la seua Madrastra no suporta que siga més bella que ella. Bolaneu perduda en el bosc, es refugia en la casa dels set Redonets, fins que és trobada per la Madrastra, que li dóna a provar una misteriosa poma. D’aqueixa manera la xicoteta Bolaneu, queda dormida i a la mercè d’un estrany conjur.

Diumenge, 28 de juliol

Hora: 20.00
Lloc: plaça Mallorca
Companyia: Ángeles de Drap
Espectacle: Viatgers del Carrusel

Hora: 22.00
Lloc: platja La Petxina
Companyia: Hilando Títeres
Espectacle: La Bella Durmiente del Bosque
Sinopsi: El famós conte immortalitzat per Perrault és presentat en clau d’humor a través d’una situació especial viscuda per una àvia i el seu nét. Tots dos personatges representen una societat actual en la qual els ràpids canvis tecnològics i les noves formes d’oci han desplaçat als contes i la seua tradicional forma de ser narrats.

Hora: 23.00
Lloc: Urbanització Marina d´Or (plaça Mallorca)
Companyia: Scura Splats
Espectacle: Festa del Rei

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!