Descobrir, jugar i crear en el Museu d’Art Contemporani de Vilafamés

Dijous amb art, descobrir, jugar i crear. Amb aquest títol tan suggeridor el Museu d´Art Contemporani de Vilafamés ha organitzat de nou Art Viu per al mes de juliol. Una proposta atractiva que tindrà lloc els dijous del mes de juliol en què es dedicarà a l’estudi de l’art contemporani per a millorar el coneixement dels joves artistes participants, ja que cada dijous podran assistir 18 xiquets d’entre 6 i 11 anys.D’aquesta manera, en un horari que s’ha programat des de les 10.30 a les 13.00 els xicotets podran aprendre la importància d’aquest museu i descobrir el món de les vidrieres, els monotips, com representar el nostre cos i de quina forma es pot restaurar l’art contemporani.

Les activitats es realitzaran en el Museu i per a la seua assistència serà necessari inscriure’s a cadascun dels tallers en què s’estiga interessat sent el preu de cada activitat de 12 euros, però també existeix l’opció d’apuntar-se al paquet complet per 40 euros. La inscripció inclou l’assistència als cursos, els materials que es van a utilitzar, l’assistència d’educadors i un certificat d’aprofitament.

Per a realitzar la inscripció es pot realitzar en el propi Museu d´Art Contemporani o en l’Ajuntament de Vilafamés. Per a més informació podeu cridar al telèfon 964 329 152.

Lloc: Museu d’Art Contemporani de Vilafamés
Horari: De 10.30 a 13.00
Participants: 18 cada dijous
Edats: De 6 a 11 anys
Preu per activitat: 12 euros
Pack complet: 40 euros
Inscripció: Consulta disponibilitat i reserva la teua plaça
Més informació en 964 329 152

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!