Festes de Sant Pere del Grau: els menuts també es diverteixen

Per fi s’acabà el col·legi. Ara toca gaudir dels xiquets d’una forma més continuada, per a aquells que puguem. Per açò, us proposem una gran varietat d’activitats, ací propet, en el Grau de Castelló. Les festes de Sant Pere comencen divendres que ve, 28 de juny i es perllongaran fins al diumenge, 7 de juliol i en el seu programa oficial tenen programats actes per a totes les edats, encara que ens centrarem en els destinats als xiquets i xiquetes.Per als quals aguanten ben els coets, el divendres 28 de juny, a les 20.00 arranquen les festes amb la tradicional mascletà en el Parc de la Panderola i a les 23.00 correfoc a càrrec de Botafocs que partirà des del Casal Jove. El dissabte, 29 de juny, a les 11.00, ofrena de flors i a la mateixa hora, pal ensabonat en el moll pesquer.

El diumenge, 30 de juny, és el Dia infantil en el Parc de la Panderola i per açò hi ha programades activitats des de les 10.30 a les 13.30 al matí i de 16.00 a 19.00 a la vesprada. El dimarts, 2 de juliol, no us perdeu el concurs infantil de dibuix en la plaça La Barrasa que començarà a les 11. Aqueixa mateixa vesprada, a les 18.00, actuació del grup infantil Trobadorets al costat de la Taverna Festera. El dimecres, 3 de juliol, també hi haurà jocs infantils a les 10.30 al costat de la Taverna Festera al matí i de 16.30 a 19.00. El dijous, 4 de juliol, les activitats infantils estaran localitzades en el carrer Alcocebre per la penya La Marxa i en el carrer Torrenostra per la penya 1001. En tots dos casos seran de 10.30 a 14.00 i de 16.00 a 19.00. I l’esperat tancament infantil serà el divendres, 5 de juliol a les 11.00.

A més hi ha un munt d’actes gastronòmics, com el dia de les paelles o sopar de pa i porta que es poden gaudir en família.

Però per a aquells que vulgueu alguna cosa diferent a la programació oficial, teniu un programa alternatiu de les festes del Grau que enguany han organitzat activitats per a tots.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!