Un estiu per a no para i en anglès a les Biblioteques del Mar de Benicàssim

Les Biblioteques del Mar de Benicàssim, la de la platja Heliòpolis i la de Jorge Comín a la platja de l’Almadrava, no pararan aquest estiu. Per quart any consecutiu, la Regidoria de Cultura aposta per un programa de dinamització en anglès per a aquests espais de lectura estivals. I, per quarta edició consecutiva, Clap! Languages ​​s’encarrega de planificar sessions dinàmiques, divertides i 100% en anglès tots els dissabtes des de l’últim de juny (dia 29) fins al primer de setembre (dia 7). Personal especialitzat, nadiu o bilingüe, s’encarregarà de dinamitzar tots dos espais.

Igual que en anys anteriors, l’activitat s’adreça a xiquets i xiquetes de 4 a 10 anys. La Biblioteca del Mar de Jorge Comín acollirà les accions de dinamització dels dissabtes al matí de 11.00 a 13.00. La primera hora, destinada a infants de 4 a 6 anys i la següent (12.00 a 13.00) per 7 a 10 anys.

A la vesprada, de 18.00 a 20.00, les activitats es traslladen a la platja Heliòpolis  amb la mateixa organització per edats: la primera hora -de 18.00 a 19.00- per 4 a 6 anys i la següent per 7 a 10 anys. Les places són limitades en totes les franges horàries, amb 18 participants més dues reserves pel que és necessari preinscriure prèviament a la Biblioteca del Mar a la que es vulgui realitzar l’activitat.

Juana Pineda, una de les professores que ja es va encarregar de la dinamització d’aquests espais l’any passat i que torna aquest estiu del 2013, ens explica que la dinamització de Clap! arriba carregada de novetats. Així que els que ja coneguin aquest servei poden repetir sense problemes perquè no s’avorriran.

I per a qui encara no conegui les sessions de Clap! en les Biblioteques del Mar vos expliquem què vos trobareu: jocs d’aigua procedents de diversos països del món com encistellar una fitxa en un frisbi flotant; manualitats darrere de les quals s’amaga una explicació científica per despertar l’enginy, cançons enganxoses i modernes, gimcanes temàtiques, nous jocs de paracaigudes…. Tots adaptats a les dues franges d’edat descrites.

La dinamització de Biblioteques del Mar en anglès per les que aposta la Regidoria de Cultura de Benicàssim persegueix un doble objectiu: potenciar l’aspecte lúdic d’aquests espais estivals alhora que es fomenta l’aprenentage de l’anglès. I, a més, de manera gratuïta. Totes les sessions se celebren a la part exterior de les biblioteques. Onze dissabtes consecutius per gaudir de dinàmiques creatives, divertides i en anglès. Què més es pot demanar?

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!