Almassora Circ torna a escena amb un ‘Ludi Planet’ de jocs, malabars i diversió

El teatre tornarà a la plaça Pere Cornell d’Almassora aquest dissabte, 19 d’octubre, amb la representació infantil Ludi Planet de la companyia Scura Splats, un espectacle amb el qual es reobre el cicle Almassora Circ que es va desenvolupar durant el primer trimestre de l’any. Ludiplanet és un espai de jocs, malabars i habilitats per a xiquets i xiquetes a partir de 2 anys. Tot un perímetre de color ple d’atraccions perquè els participants juguin a dominar el seu cos amb malabars, xanques i moltes altres propostes, amb una zona Peque (de 2 a 5 anys).

Dues hores i mitja de diversió que començaran a les 18.00, l’hora ‘H’, moment en què xiquets i xiquetes es concentraran a l’entrada del perímetre lúdic i els monitors els indiquen quines són les normes per jugar. Les fan una xicoteta demostració dels diferents recursos ia continuació ells prenen l’espai per posar a prova les seves habilitats amb els objectes. Transcorreguts 30 o 40 minuts se’ls ofereix un xicotet show i entren nous espectadors a l’espai de joc.

Almassora Circ continuarà el proper mes de novembre amb una convocatòria teatral per a tots els públics que s’integrarà a la Fira de Sant Andreu i que, amb una temàtica medieval, prendrà l’esperat certamen l’últim cap de setmana de novembre, dissabte 30 i el diumenge 1 de desembre.

Així mateix, el programa de dinamització cultural Almassora Circ tancarà sessions amb una última convocatòria que s’ha planificat per al mes de desembre, en el marc de la Fira Expoentreteniment, que es desenvoluparà durant l’última setmana de l’any. La proposta cultural que ara reobren els vila-realencs de Scura Splats va nàixer com una iniciativa de dinamització urbana que poc a poc s’està consolidant en la programació local.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!