Trovam!, un festival de música valenciana per als nostres bojos baixets

Un nou projecte musical veurà la llum aquesta setmana a Castelló, del 17 al 19 octubre. El VAM! l’associació que agrupa a gran part de la indústria musical valenciana (Metrònom, Pro21cultural, La Casa Calba, i Suport Produccions) organitza a Castelló una Fira-festival amb el millor del país.

És el Trovam!  que té com a objectiu donar a conèixer la vitalitat de la música valenciana perquè creu en la música com a dinamitzadora cultural, social i econòmica. Per a açò combinarà actuacions de renom amb músics emergents i també hi haurà un espai dedicat als espectacles en família. Les dues actuacions per a tots els públics, grans i xicotets, les podreu gaudir de la mà de la Petita Orquestra Peiotaire i Marcel el Marcià el dissabte, 19 d’octubre, de forma totalment gratuïta en la plaça Santa Clara en un espectacle que començarà a les 12.00.

La Petita Orquestra Peiotaire

Tres agronautes del grup Amanida Peiot s’acomboien amb el contrabaixista Tonete Puerto per tal de rodar aquesta divertida i atrevida formació totalment acústica, que revisita i actualitza obres del cançoner popular galacticovalencià barrejades amb les tonades més jogasseres de la banda de la Valldigna. Un espectacle per a tots els públics, amb clara vocació participativa i posada en escena teatral.

 

 

Marcel El Marcià

Grans i menuts s’ho passaran fenomenal en aquest nou espectacle familiar d’Albert Ortega “Bertomeu” i Carles Llinares, on el personatge Marcel, procedent del planeta Iocla, s’endinsa en la Mediterrània per a trobar respostes als dubtes que li volten pel cap. Un espectacle ple d’aventures, músiques i danses que ens faran participar i ballar a tots.

 

Al costat d’ells, dins de la programació per a adults també podreu delectar-vos amb Obrint Pas, Toti Soler, Pau Miquel Soler, Orxata, Vertigen, Els Catarres, Rapsodes, Feliu Ventura, Òscar Briz, Txarango, Aspencat, Els nens eutròfics, Malnom, Òscar Briz i La Pop, tot com un esdeveniment que pretén ser un punt de trobada destacada i la plataforma de difusió de la música valenciana.

Programació completa de Trovam!

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!