‘Graneres’, un musical infantil amb bruixes per a un diumenge de Halloween

 

Qui no ha somiat alguna vegada convertir-se en bruixa, o bruixot? Encanteris, pocions, trucs, escombres voladores… A qui no li agrada? Graneres, l’obra de teatre infantil que aquest diumenge arriba a l’Auditori Municipal de Vila-real, us aproparà al món fantàstic de les bruixes. Un musical que barreja actors amb titelles, ple de cançons, balls i efectes màgics que narra, en valencià, la història de Carlota, una xiqueta de 8 anys que vol convertir-se en bruixa com la seua àvia.

FITXA DE L’ESPECTACLE

Títol: Graneres
Companyia: Magic 6
Durada: 60 minuts
Dia: diumenge 3 de novembre
Hora: 12.00
Entrada: 3 euros

Graneres narra amb originalitat la història de Carlota, una xiqueta que acaba de fer vuit anys i l’única il·lusió és arribar a convertir-se en una prestigiosa bruixa, tal com va ser la seva àvia. Abans és imprescindible que aconsegueixi la seua pròpia escombra. Per complir el seu somni, Carlota compta amb l’avantatge que és hereva d’una família d’autèntics bruixots. Però, malauradament, la xiqueta es troba sola, sense família i des de fa deu mesos té com casa un vell orfenat. No li serà gens fàcil seguir el seu camí, però una cosa inesperada arribarà sobtadament a la seva vida fent-li veure tot d’una manera diferent i més positiva.

El musical versiona cançons actuals molt conegudes i adaptades per a públic infantil. Una manera divertida i cantada d’explicar una història que despertarà la imaginació dels menuts… i dels majors. Magic 6, encarregada de posar en escena aquest musical infantil molt de Halloween, és una de les companyies nacionals especialitzades en la producció de teatre musical. Una història per gaudir de la música i de la fantasia.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!