La Sala Zona 3 estrena temporada i horari: conta contes, teatre, música i circ per als matins dels dissabtes

La Sala Zona 3 de Castelló (carrer Bisbe Salinas, 6 cantó ) estrena temporada i estrena horari. Els espectacles per a públic familiar tornen a l’agenda aquest primer dissabte d’octubre però ho fan ja amb nou horari: a les 11.30. I, com sempre, tots els dissabtes. Propostes d’allò més variades que ens arriben des de l’espai artístic dirigit per les germanes Mima i Maya Jankovic per ampliar les opcions d’oci del públic familiar: contacontes, circ, estimulació musical i teatre per obrir boca. Un menú cultural per a tots els públics cuinat a foc lent per començar els caps de setmana amb bon peu. Que els aprofite!

5/Octubre Conte cantat conte explicat

Tipus: Contacontes
Autor: Valentí Piñot
Hora: 11.30
Entrades: 4 euros
Reserva d’entrades: 699 904 351/964 260 515
Sinopsi: heu de saber i entendre, entendre i saber que hi havia una vegada un narrador anomenat Valentí Piñot que cabanta cançons i a les xiquetes i xiquets animava. Rondalla va, rondalla ve, contes d’arreu del món vos explicarà. Sabeu aquell conte del pare que tenia tres filles més boniques que el sol…? I catacric-catacrac aquest conte s’ha acabat. I que en aquest món de mones hi ha més bèsties que persones. Contacontes molt animat, divertit i participatiu amb històries, endevinalles, embarbussaments, màgia, titelles, dites i cançons tradicionals d’arreu del món.

12/Octubre Boeing 441 

Tipus: circ / teatre
Companyia: Cia La Circular Produccions
Amb: Marta Martín i Víctor Segarra
Hora: 11.30
Entrada: 4 €
Reserva d’entrades: 699 904 351/964 260 515
Sinopsi: el vol Boeing 441 de la Companyia Circular està a punt d’enlairar . Prenguin seus seients i prepareu-vos. La màgia, el riure i el circ han comprat bitllet en aquest avió, no perdin detall, potser després d’aquesta aventura vegin la vida d’una altra manera, potser no… Les hostesses estan preparades, els pilots escalfant motors i els malabars carregats a les maletes. Aquest circ volador emprèn el seu viatge. Cordeu-vos els cinturons i bon vol.

19/Octubre Taller familiar d’estimulació musical Baby Do Re Mi

Imparteix: psicòloga – músic Aida Fernández
Hora: 11.30 (segona sessió: 12.45)
Públic: familiar
Entrades: 4 €
Reserva d’entrades: 699 904 351/964 260 515 ( aforament limitat)
Descripció: mares i pares comparteixen amb els fills i filles diferents activitats i jocs musicals on explora i investiga , es desenvolupen habilitats motores i cognitives , s’adquireix capacitat d’atenció i escolta , es desenvolupa i fomenta la relació i comunicació social i familiar , es desperta la imaginació , la curiositat i la creativitat dels més petits . Per a nadons i nens i nenes des dels 3 mesos als 6 anys .

26/Octubre Colorín colorado

Companyia: Teatre-T
Amb: Pablo Castell i Víctor Ripollés
Hora: 11.30
Públic: familiar
Entrades: 4 €
Reserva d’entrades: 699 904 351/964 260 515
Sinopsi: davant del públic es creen i inventen els contes, però no uns contes qualsevol. Històries que naixen dels dibuixos en l’estudi d’un pintor. D’aquesta manera es busca la complicitat dels espectadors, que a través de la seua pròpia imaginació participaran activament en el procés de la interpretació al llarg de l’obra.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!