El Reclam toca a la porta: teatre, clown i dansa per a tots els públics

Sembla que va ser abans d’ahir, però han passat 20 anys des que l’Aula de Teatre Carles Pons de la Universitat Jaume I impulsés la mostra Reclam: programació teatral, diferenciada i compromesa amb l’art contemporani com a trets d’identitat. Amb la de 2013, seran vint-i-una les edicions: 21 espectacles de teatre, clown, titelles, dansa, vídeo-art i una exposició que esquitxaran la geografia castellonenca del 7 de novembre a l’1 de desembre. I un cop més, Reclam fa lloc a espectacles per a tots els públics que permeten enganxar als més petits en aquest viatge per les arts escèniques.

A continuació trobareu informació detallada dels espectacles dirigits específicament a públic infantil i aquells aptes per a tots els públics. La programació completa la podeu consultar punxant en aquest enllaç.

SENSACIONAL


DESCRIPCIÓ: Sensacional és un espai de sensacions audiovisuals per a xiquets i xiquetes de 18 mesos a 3 anys. Un terra tou de color blanc. Un esclat d’imatges i sons que s’escampen per tot arreu. Una experiència visual i sonora sorprenent. Equipats amb un vestuari de color blanc, els xiquets i xiquetes es fiquen dins d’una gran pantalla on es deixen portar per la força de les imatges que es projecten, pel joc que aquestes provoquen, per la suggerent banda sonora.
COMPANYIA: Imaginart
TIPUS: teatre infantil
EDAT: 18 mesos a 3 anys
DURADA: 30 min .
DIA: dissabte 9 de novembre
PASSES: 11.30 / 12.00 / 17.00 / 17.30
LLOC: Teatre municipal de Benicàssim

UUUIII!


DESCRIPCIÓ: un aventurer que busca la “fórmula secreta del sabó” descobreix el laboratori on es troba l’anhelat elixir sabonós. A partir d’ací, el personatge comença un excitant viatge de bombolles de sabó. Transparents, amb fum , amb vapor… Xicotetes i grans… Estàtiques o volant per l’escenari, l’espectador gaudirà amb el protagonista d’aquest somni de bombolles i acabarà dins d’un pati de butaques ple de bombolles de sabó.
COMPANYIA: H?O Luis Bevià
TIPUS: teatre
EDAT: per a tots els públics
DURADA: 70 min.
DIES: Dissabte 9 de noviembre / 19.00 / Teatre Mònaco d’Onda
Diumenge, 10 de noviembre / 19.00 / Teatre Municipal Carmen Tur de la Vall d’Uixó
Dissabte 30 de novembre / 18.30 / Auditori Municipal de Vila -real

KRHOMA

DESCRIPCIÓ: tres personatges vestits i maquillats de blanc amb paraigües es desplacen pels voltants, conviden els vianants a agafar textos penjats dels paraigües i els animen a participar dels plaers de la cultura.
COMPANYIA: Visitants
TIPUS: teatre de carrer
EDAT: per a tots els públics
DURADA: 60 min .
DIA: dijous 14 de novembre
HORA: 18.00
LLOC: plaça de Santa Clara de Castelló

GRIMÈGIES


DESCRIPCIÓ: un pallasso s’ha d’anar i retrata davant el públic una incessant i intensa activitat per deixar-ho tot llest. El seu viatge és al més enllà, però això només ho sap l’espectador i, mentre prepara les seves utensilis amb l’alegria i la laboriositat pròpia dels ingenus, mostra la seva cara més irreverent i divertida, però també la més compromesa amb el món i la societat. Tortell Poltrona relativitza la mort a Grimègies, desdramatitza el tema i el tracta amb quotidianitat i molt sentit de l’humor.
PALLASSO: Tortell Poltrona
TIPUS: clown
EDAT: a partir de 8 anys
DURADA: 65 min .
DIA: Divendres 15 de Novembre
HORA: 20.30
LLOC: Paranimf / Universitat Jaume I

RIEN À DIRE


DESCRIPCIÓ: espectacle sense paraules per a tots els públics d’aquest pallasso internacional que observa la humanitat i que, quan la recrea, realitza un maridatge molt personal entre l’humor i la poesia. Sobre l’escena quatre mobles i una porta, sense parets. Una casa plena de forats , de forats cap a l’absurd i visitada per espectadors imaginats. Una casa dissenyada per compartir la soledat, les emocions. La casa de Leandre.
COMPANYIA: Leandre
TIPUS: clown sense paraules
EDAT: per a tots els públics
DURADA: 60 min .
DIA: diumenge 1 de desembre
HORA: 19.00
LLOC: Teatre Municipal de Benicàssim.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!