Cap de setmana per a no quedar-se a casa: Mercat de Nadal a Onda i l’Al Qura a l’Alcora

Onda ja quasi fa olor de Nadal. El cap de setmana del 30 de novembre i l’1 de desembre celebrarà el seu tradicional Mercat de Nadal, que se situarà en la plaça Espanya para, entre altres objectius, ajudar a la dinamització del comerç de la localitat. I a pocs kilòmetres, l’Alcora reviurà el seu passat medieval amb una edició més d‘Al Qura -des del divendres 29 al diumenge 1 de desembre- en què les recreacions històriques dels temps de Jaume I compartiran protagonisme amb el mercat medieval. Dues propostes per a gaudir d’un complet cap de setmana en família i no quedar-se a casa.

29/NOV al 1/DES MERCAT MEDIEVAL AL QURA. L’ALCORA

La plaça de Sant Roc, la plaça de l’Església i la plaça de la Sang seran els punts neuràlgics d’aquesta volta al passat en què es recrearan desfilades i batalles històriques. A més, el mercat artesà medieval oferirà la possibilitat de passejar pels carrers del nucli històric de l’Alcora entre puestos artesans de tot tipus.

El mercat obrirà les portes el divendres de 18.00 a 22.00, el dissabte de 10.00 a 24.00 i diumenge de 10.00 a 20.00. Ja ho veieu, 26 intenses hores on l’històric es fusiona amb el lúdic i artesà per recórrer la capital de l’Alcalatén. Què més us podreu trobar a Al Qura? Balls orientals, musical medieval de dolçainers, tambors i bombos de l’Alcora, bufons medievals, animals vius, atraccions infantils i un llarg etcètera que podeu consultar en aquest PDF amb tota la programació del certamen.

30/NOV i 1/DEC MERCAT DE NADAL. ONDA

Però no solament haurà posats, que els hi haurà i molts, en els quals podreu trobar elements d’artesania, gastronomia típica d’aquestes dates, llibres, regals o joguets, entre uns altres, també es realitzaran activitats per als més xicotets.

L’horari del Mercat de Nadal serà de 10.00 a 14.00 i de 17.00 a 21.00, si be els llocs de restauració estaran oberts el dissabte fins a les 23.00.

L’Ajuntament d’Onda ha previst un gran nombre d’activitats per als dos dies que durarà el Mercat de Nadal per a reforçar l’assistència de veïns i visitants. El dissabte i el diumenge des de les 11.00 es realitzarà un taller de cuina d’elaboració de pastes tradicionals de Nadal que es desenvoluparà durant tot el cap de setmana de manera ininterrompuda.

A més, el tallista Javier Díaz elaborarà un espectacular tronc de Nadal amb fusta amb al·lusions a Papà Noel. I també es realitzarà un taller per a realitzar targetes de Nadal, a més de contacontes dels Germans Grimm. Al mateix temps, el dissabte a la vesprada hi haurà una actuació musical del grup The Bitters.

Els tallers es realitzaran durant tot el cap de setmana i el diumenge, a les 13.00 hi haurà un concert de nadales i ja a la vesprada, a partir de les 17.30 hores s’ha previst una gran xocolatada popular.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!