Còctel de dansa, música i humor, ingredients de dues obres de teatre per a tots a Benicàssim

El teatre sempre és una bona opció per a portar als nostres xicotets al fet que gaudisquen d’un espectacle pensat per a ells. Per a aquest mes de desembre, el Teatre Municipal de Benicàssim proposa dues obres que no els deixaran indiferents. D’un costat DOT de Maduixa Teatre (combina dansa i música) i d’un altre M3 de Kubik Fabrik (amb surrealisme i humor).

DOT de Maduixa Teatre

Continuant amb la seua reeixida gira de RAS! i CONSONANT per tota Europa, Maduixa Teatre presenta DOT. Un espectacle en el qual la dansa, la música i les noves tecnologies es combinen per a oferir un trencaclosques on tot és possible. Un muntatge inspirat en l’artista Sol Lewitt amb una tendra i màgica història que pretén estimular i fer gaudir al públic amb la bellesa plàstica i poètica de l’espectacle.

La companyia Maduixa inicia la seua trajectòria artística a Sueca (València) l’any 2004 amb creacions teatrals de carrer i sala per a tots els públics, però en 2006 arriba la professionalització amb l’espectacle Maniàtics que els proporciona el reconeixement dins del sector professional i que els condueix a constituir-se com a empresa en 2008.

Amb la intenció de créixer i treballar noves disciplines, la companyia va consolidant les bases del que seran els seus principals valors: conjugar el teatre, la dansa, les arts plàstiques, les noves tecnologies, una cuidada posada en escena i una sòlida interpretació. La decidida aposta per aquest treball de recerca consolida a la companyia i la defineix amb un llenguatge propi.

Data: Diumenge, 8 de desembre
Hora: 18.30
Durada: 45 min.
Públic: Recomanat a partir de 4 anys
Preu: 3 euros

M3 de Kubik Fabrik

Ací l’home cúbic ha rebut les claus de la seua nova llar i maleta en mà es disposa a instal·lar-se en ell. Gens més obrir la porta veu les dimensions del lloc on va a viure a partir d’ara: un espai de poc més d’un metre cúbic. Lluny de sorprendre’s, sinó al contrari, assumida aqueixa circumstància tan comuna en els nostres dies, es disposa a fer la seua vida quotidiana; tan quotidiana com la de qualsevol…. Normalment M3 basa la seua estètica i contingut en els principis del surrealisme i el teatre de l’absurd de creadors com Magrotte, loneso o Becket, cercant aqueixa atmosfera Kafkiana i claustrofòbica que precisament per açò, per l’absurd i sorprenent de les situacions, provoque el riure de l’espectador.

Dia: Diumenge, 15 de desembre
Hora: 19 hores
Públic: Tots els públics
Preu: 3 euros

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!