El clown, l’estimulació musical i els titelles comparteixen escenari a la Sala Zona 3

Després de l’aturada nadalenca en la programació matinal dels dissabtes, la Sala Zona 3 torna a la càrrega. Espectacles per a públic familiar en què el teatre, la màgia, la música, els ritmes, l’humor i els somnis es pugen a l’escenari. Una aposta renovada per la cultura en l’única sala privada de Castelló amb una programació estable per a tots els públics. Si coneixeu la sala Zona 3 no cal que vos ho expliquem, i si encara no heu anat ací teniu tres motius per apropar aquest mes de gener.

11/gener MÀGIA MEDIEVAL

Descripció: el Gran Rebeco Hood i Lady Grecian tornen a l’escenari de la sala Zona 3. Ells són els protagonistes d’aquesta història embastada a força de clown, màgia i malabars, un espectacle per a públic familiar per sorprendre i divertir a grans i petits a través d’un humor blanc, utilitzant tècniques de pallasso i que incorpora números de màgia i malabars. La taula flotant, jocs de plomalls que canvien de color, un vestuari amb cura i un argument que fica de pleal públic en l’acció. Tot això i més és la Màgia Medieval.
Companyia: La Troupe Malabó
Durada estimada: 55 minuts
Hora: 11.30
Entrada: 4 euros
Reserves: 699 904 351 / 964 260 515

18/gener BABY DO-RE-MI

Descripció: mares i pares podran compartir amb els seus fills i filles diferents activitats i jocs musicals on s’explora i investiga, es desenvolupen habilitats motores i cognitives, s’adquireix capacitat d’atenció i escolta , es fomenta la relació i la comunicació social i familiar i, sobretot, es desperten la imaginació, la curiositat i la creativitat innates dels més menuts. Aquest taller d’estimulació musical a través del ritme, la percussió, el moviment corporal i els sentits està dirigit al període inicial de la vida, de 0 a 6 anys.
Imparteix: psicòloga Aida Fernández
Durada estimada: 60 minuts
Hora: 11.30
Entrada: 4 euros
Reserves: 699 904 351 / 964 260 515

25/gener MOLINERETA

Descripció: una bailaora apareix a l’escenari buscant el flamenc que porta dins, però no va sola, l’acompanya el quadre flamenc compost per l’aranya Pantxa, el mosquit Bufit i la mosca Pataca. Van per terres d’Andalusia on es troben uns peculiars personatges com Lluna, una índia que, al voltant d’una foguera al riu Guadalquivir, els parla de l’emigració, un esquimal que, des del seu iglú a Sierra Nevada, els explica el significat del canvi climàtic, i, finalment, un camaleó, que, amb la seua màgia, els parla sobre el medi ambient. Ell els dirà com trobar el flamenc.
Companyia: Hop! Gestió Teatral (amb Carmen Maria Serrano i Manel Brancal a la guitarra)
Durada estimada: 45 minuts
Hora: 11.30
Entrada: 4 euros
Reserves: 699 904 351 / 964 260 515

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!