Conta contes setmanals a la Vall per a fomentar la lectura entre els menuts

El gran Jordiet_opt

Les paraules omplen de màgia, rialles i emocions la sala infantil de la Biblioteca Pública María Dolores García de la Vall d’ Uixó tots els dimecres del mes de febrer a partir de les 18.00. Un cicle d’animació a la lectura en valencià impulsat per la Regidoria de Cultura que va arrencar amb Teatre Buffo i els seus contacontes (dimecres 5 de febrer) i que continuarà amb la participació de Carles Cano, El Gran Jordiet i Amuntó Teatre. Sessions gratuïtes per apropar-se als llibres a través de contes narrats, per imaginar històries possibles i impossibles, per gaudir entre llibres.

Dimecres 12/feb EL TEIXIDOR DE PARAULES

Contacontes amb Carles Cano, una polifacètica persona amb un currículum que inclou professions com les d’escriptor, professor, fuster, tallista… a més de ser llicenciat en Filologia Catalana. Diu, o millor conta, que ha viatjat un poc, ha llegit una mica, ha publicat uns quants llibres i, sobretot, ha contat molts contes. Contes d’ara i de sempre, contes propis i d’altres, llargs i curts, de riure i de por, de parlar i de callar, contes que acaricien i contes que posen els pèls de punta. Contes contes. I això, ni més ni menys ni menys ni més, és el que compartirà amb els xiquets i xiquetes que acudeisquen a la sessió de contacontes.

Dimecres 19/feb CONTES DEL GRAN JORDIET

Contes divertits i pedagògics, contes de la nostra terra i d’altres cultures, alguns amb suport visual (llibres, fotografies, objectes) i altres de tradició purament oral.
El Gran Jordiet apropa contes infantils per començar a sentir el plaer de compartir sensacions, de l’alliberament del riure en comú, del compromís dels silencis de grup, de l’emoció col·lectiva, de la conjura de qui escolta, el respecte per l’espai compartit, de l’aprenentatge significatiu, de l’estimulació de la imaginació. Sessions per apropar-se a la música, a la lectura i al teatre des de la més estricta senzillesa.

Dimecres 26/feb CONTACONTES

El cicle d’animació a la lectura en valencià es tanca amb la sessió de contacontes d’Amuntó Teatre, una companyia local. Amb la mateixa intenció de fer gaudir als més petits amb les narracions de diferents contes i històries. Un motiu, que no excusa, per anar un dimecres més a la biblioteca, seure i deixar-se entabanar per les històries d’ací i d’allà.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!