Jardí Musical i ‘El gat amb botes’ a ritme de jazz, plans de cap de setmana a l’Auditori

gato con botas 2_opt

Música en concert, teatralitzada o en clau didàctica. Però música. L‘Auditori i Palau de Congressos de Castelló acull un intens cap de setmana que arrenca aquest divendres, dia dels enamorats, amb audicions didàctiques, continua amb el musical El gat amb botes dissabte, un Jardí Musical intensiu de cap de setmana i un concert gratuït diumenge al matí com a guinda del pastís. Tan atractiu sona el pla que a causa de la demanda Espai Clàssic ha hagut d’obrir un grup de Jardí Musical amb xiquets/es de 3 i 4 anys. Si voleu participar no vos adormiu: la inscripció al jardí musical es tanca el dilluns 10 de febrer.

JARDÍ MUSICAL

A qui va dirigit?

A xiquets/es entre 3 a 10 anys sense necessitat de coneixements musicals previs, el Jardí Musical és una iniciativa d’Espai Clàssic. Podran gaudir de la música d’una manera lúdica, desenvolupant la seva sensibilitat musical, creativitat, psicomotricitat i sociabilitat. El cap de setmana musical es completarà amb la participació activa dels alumnes en el concert que tindrà lloc el diumenge a les 12.00 a l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló (entrada gratuïta per a tot el públic) amb l’orquestra Arts Musical, sota la direcció de Carlos Pascual.

Horari

Dissabte 15 de febrer: de 10.00 a 13.00 i de 16.00 a 18.00
Diumenge 16 de febrer: de 10.00 a 13.00

Matrícula

Preu de matrícula: 40 €. Descompte del 10% per al segon germà. Amb el preu de la matrícula està inclosa l’entrada a la funció del gat amb botes , el musical que es representarà al mateix Auditori de Castelló el dissabte a les 18.00.

Informació i inscripció

Per correu electrònic a info ( arrova ) espaiclassic.com i per telèfon al 653 86 80 93 i al 666 76 64 63.

Recomanacions

Per al dissabte, els inscrits al Jardí Musical han de venir amb:

  •     Roba còmoda
  •     Mitjons gruixuts o antilliscants
  •     Dinar i berenar
  •     Un coixí (amb algun identificatiu)

Per al diumenge, poden anar amb roba normal, ja que participaran en el concert de les 11.30 a la Sala Simfònica de l’Auditori , concert amb entrada gratuïta per a tothom fins a completar aforament. La participació en aquest concert es prepararà durant els dies del jardí, i es realitzarà una col·laboració amb l’Orquestra Juvenil Arts Musicals interpretant la Simfonia de les Joguines de Leopold Mozart (pare de Mozart).

EL GAT AMB BOTES

Tot cuidat fins l’últim detall. Aquest clàssic de la literatura infantil cobrarà vida sobre l’escenari de l’Auditori el dissabte 15 de febrer. A través d’un vestuari i una escenografia detallistes i amb clàssics del jazz, blues i swing i noves composicions, creades expressament per a l’ocasió, es representarà aquesta singular història de la tradició oral adaptada per Perrault, per fer que els xiquets connecten amb aquest estil musical.

Molts ja ho coneixereu, però us recordem l’argument. Un vell moliner deixa únicament en herència al menut dels seus fills un gat. Els altre dos germans corren millor sort, però aquest lluny d’abandonar al gat, l’escolta. El gat li diu que si confia en ell, li aconsegueix un parell de bota, un barret i un cinturó, eixiran de la pobresa. La valentia i astúcia, ben entesa, del gat el portarà a conèixer al rei i el fill petit del moliner, a partir d’ara serà anomenat Marquès de Carabàs, coneixerà a la princesa i es casarà amb ella.

La representació oberta al públic serà el dissabte a les 18.00 (entrada 8 euros) però ja el divendres al matí estan previstes audicions didàctiques per a escoles (4 euros) per apropar El gat amb botes a tots i totes.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

One thought on “Jardí Musical i ‘El gat amb botes’ a ritme de jazz, plans de cap de setmana a l’Auditori

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!