El teatre, la fantasia, el ritme i l’humor blanc es pujen a l’escenari de la Sala Zona 3 en febrer

ok la troupe malabo tres payasos de maleta 1_opt

La creació, la imaginació, el ball, la música, el circ i l’humor blanc pugen a l’escenari de la Sala zona 3 de Castelló aquest mes de febrer. Teatre- T, Trobadorets, Splai Castelló i La Troupe Malabó desembarquen a la sala cultural de la capital de la Plana per compartir el seu art en forma de teatre o de concert amb grans i menuts. Cada matí de dissabte una proposta cultural per a tota la família, un imperdible a l’agenda per fer amb xiquets i xiquetes.

Dissabte 1/feb COLORÍN, COLORADO

Descripció: davant del públic es creen i inventen els contes, però són contes que neixen dels dibuixos d’un pintor, implicant així la imaginació dels espectadors. Els espectadors participen en el procés de creació i interpretació del conte. Un estil de contes diferent i totalment sorprenent.
Companyia: Teatre- T amb Víctor Ripollés i Pablo Castell.
Hora: 11.30
Entrada: 4 euros
Reserva d’entrades: 699 904 351/964 260 515

Dissabte 8/feb TROBADORETS EN CONCERT

Descripció: “som, som a els cavallares, llers, llers, i el que digui que no…”. Poseu la melodia apropiada i tindreu una de les cançons que Trobadorets sol interpretar en els seus concerts. Tornen a la Sala Zona 3 després del seu últim espectacle al desembre i prometen novetats. El que no canviarà són les ganes de passar-s’ho bé d’aquest trio format per Pau , Gerard i Javi Rua. També van ser cartell en el cicle Lunallena, la programació que cada Nadal omple el Teatre del Raval de propostes per a públic familiar.
Hora: 11.30
Entrada: 4 euros
Reserva d’entrades: 699 904 351/964 260 515

Dissabte 15/feb L’ELIXIR DE L’ALEGRIA

Descripció: espectacle d’animació per a públic infantil en el qual el professor Romaní i el seu ajudant Max realitzaran un viatge per tot el món descobrint jocs, cançons, balls i molta, moltíssima diversió. Una obra per no parar en el seient i en la qual el públic participa activament del seu desenvolupament.
Companyia: Splai Castelló
Hora: 11.30
Entrada: 4 euros
Reserva d’entrades: 699 904 351/964 260 515

Dissabte 22/feb TRES PALLASSOS DE MALETA

Descripció: espectacle de circ contemporani que es cuida de no oblidar el circ clàssic on el fil conductor el portaran els titelles, que representen als pallassos, utilitzats com rèpliques de si mateixos. Una obra amable i humana on també té cabuda el nou circ, donant regna solta a la imaginació, i com no, malabars; diàbolo, cèrcols, maces, plats, i més… Un espectacle senzill que provocarà el riure de grans i menuts; tota la grandesa dels pallassos.
Companyia: La Troupe Malabo
Hora: 11.30
Entrada: 4 euros
Reserva d’entrades: 699 904 351/964 260 515

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!