Educació adelanta a abril l’admissió d’alumnat en Infantil i Primària

Girl drawing back to school

Escollir col·legi no és gens senzill. Són moltes les preguntes que es fan mares i mares abans de prendre una decisió. Que si visites a les escoles, que si consultes (moltes) a amics i coneguts, que si demanes referències… I tot i així, moltes vegades, encara costa decidir-se. I un cop presa la decisió, a esperar a conèixer si t’han admès el xiquet o la xiqueta al centre triat. I ja se sap que el espera, despera. Aquest any, però, les famílies coneixeran abans en quin col·legi podran escolaritzar els seus fills perquè la Conselleria d’Educació ha avançat un mes el procés de admissió d’alumnat, tant a Infantil com a Primària. El termini de presentació de sol·licituds de centre escolar per al curs 2014-15 serà del 7 al 14 d’abril.

Una decisió que afecta més de sis mil famílies a la província de Castelló amb xiquets i xiquetes nascudes el 2011. El procés d’admissió d’alumnat en Infantil i Primària en col·legis públics i concertats de la província de Castelló per al curs 2014-15 s’avança a l’abril, un mes abans del que era habitual. La Conselleria d’Educació ha publicat al Diari Oficial de la Comunitat Valenciana (DOCV) el nou calendari de sol·licitud de places en la xarxa de centres públics i concertats.

Aquest avançament permetrà que les famílies coneguen el resultat de l’admissió abans de les vacances d’estiu i que es puga avançar l’inici de curs (s’estudia que comence l’1 , el 2 o el 3 de setembre). A continuació vos deixem els terminis clau del procés d’escolarització en Infantil i Primària i punxant en aquest enllaç de l’Ajuntament de Castelló podeu trobar informació útilo sobre matriculació i àrees d’influència de centres escolars.

DATES CLAU DEL PROCÉS D’ESCOLARITZACIÓ

Publicació de vacants: 4 d’abril
Presentació de sol·licituds d’admissió: del 7 al 14 d’abril
Llistes provisionals d’admesos: 2 de juny
Presentació de reclamacions: fins al 5 de juny
Llistes definitives d’admesos: 9 de juny
Termini de formalització de matrícules: del 12 al 25 de juny

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!