Deu maneres de viure la cultura en família a Borriana

salva el mussennacitu

Contacontes, teatre, llibres, dansa, xarrades, música… Borriana respira cultura a l’abril. La Fira del Llibre i la Setmana Cultural del Centre Municipal Martí de Viciana -que enguany celebra les seues noces de plata- sumen una desena d’events que justifiquen una visita a la capital de la Plana Baixa. Una oportunitat, a més, per apropar-se una mica més a dues de les institucions culturals més representatives de la comarca. Així que vos deixem la programació, organitzada per dies, per fer-vos més fàcil la selecció.

Dijous 10/abril Fira del llibre

El racó dels menuts / 17.30 / Plaça de la Mercè. Contes a través dels sentits. Activitat adreçada a nens i nenes de 0 a 3 anys ia les seues famílies organitzada pel servei municipal d’Atenció al Desenvolupament Infantil (ADI) i la Biblioteca.

Divendres 11/abril Fira del llibre

Cada nit, un conte / 10.30 / Centre Municipal de Cultura. Xarrada impartida pel servei d’Atenció al Desenvolupament Infantil (ADI) adreçada a mares i pares amb nens de 0 a 3 anys.

Contes de la tardor per a la primavera / 17.30 / Plaça de la Mercè. Sessió a càrrec del Grup Grans Lectors del CEAM destinat a xiquetes i xiquets de tots les edats.

Caputxeta, vull mel! / 18.30 / Plaça de la Mercè. Contacontes per a públic familiar basat en el clàssic de la literatura infantil de Perrault.

Dissabte 12/abril Setmana Cultural Martí de Viciana

Dansa / 10.00 / Centre Martí de Viciana. L’àrea de dansa organitza una jornada amb tres tallers (dansa clàssica, contemporània i espanyola) diferència en dos nivells (bàsic i mitjà). Els tallers comencen a les 10.00 , a les 12.00 ia les 15.30 segons especialitat i el preu és de 24 euros els tres.

Mostra itinerant / 12.00. Una cercavila per carrers i places de la ciutat a càrrec del conjunt instrumental. Actuaran en espais oberts com el pavelló musical del Camí d’Onda, la plaça Martí de Viciana o l’entorn del Mercat Municipal.

Dilluns 14/abril Setmana Cultural Martí de Viciana

Contacontes / 17.30 i 18.30 / Auditori Juan Varea. Salva el Mussennacitu, un contacontes amb una dilatada trajectòria en l’àmbit de narració oral, presenta Més enllà de la mar. Aquest espectacle està dirigit a xiquets i xiquetes de 4 a 7 anys i l’entrada és lliure fins a completar aforament.

Dimarts 15/abril Setmana Cultural Martí de Viciana

Gala de dansa / 19.30 / Teatre Payá. El Conservatori Professional de Dansa de València ofereix aquesta gala. Les entrades, gratuïtes, poden sol·licitar al centre i també a la taquilla abans de l’espectacle.

Dimecres 16/abril Setmana Cultural Martí de Viciana

Flash Mob / 18.00 L’alumnat del centre gravarà un flash mob que els portarà a la Mercè, la Tanda i el carrer Sant Vicent.

Trobada corals infantils / 19.30 / Centre Cultural la Mercè. Amb la participació de la Coral Gallarda, pertanyent a l’Escola Veus Juntes de Quart de Poblet; i la coral del Conservatori Elemental de Música Abel Mus de Borriana, amb la col·laboració del conjunt de guitarres i dels alumnes i professorat de percussió del centre.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!