Aquesta Pasqua “Hakuna matata” amb el musical ‘Vuelve la leyenda. El rey león’

musical el rey leon vuelve la leyenda

“Hakuna matata, viu i deixa viure. Hakuna matata, viu i sigues feliç. Cap problema, t’ha de fer patir. El més fàcil és saber dir… Hakuna matata”. Si heu llegit la lletra d’aquesta cançó amb l’entonació adequada no vos costarà res endevinar quin musical visitarà Castelló el darrer diumenge d’abril. Et voilà! L’escenari de l’Auditori i Palau de Congressos mudarà la seua pell per esdevenir una autèntica sabana africana i acollir el musical Vuelve la leyenda. El rey león en una doble funció.

FITXA

TÍTOL: VUELVE LA LEYENDA. EL REY LEÓN
DIA: DIUMENGE 27 D’ABRIL
FUNCIONS: 16.30 I 19.30
LLOC: AUDITORI I PALAU DE CONGRESSOS DE CASTELLÓ
DURADA: 90 MIN.
ENTRADES: 30€ / 25€

Es tracta de l’adaptació d’un dels musicals més reconeguts internacionalment i que han gaudit més de setanta milions d’ espectadors a tot el món des de l’estrena fa ja més de 17 anys. Noranta minuts d’un espectacle la gira va arrencar l’1 de febrer a València i que recorrerà les principals capitals espanyoles.

Vuelve la leyenda. El Rey León és un espectacle amb diàlegs en ​​directe i amb les cançons en playback del musical que actualment està a Madrid. Una doble funció que rememorarà algunes de les escenes més significatives de la pel·lícula de Disney estrenada el 1994, una fidel caracterització dels personatges, grans escenaris i una elaborada i acolorida posada en escena.

El rei lleó transporta el públic a la sabana africana a través de la música basada en les creacions d’Elton John, Julie Taylor, Hans Zimmer, Time Rice i Lebo M, i de la immillorable posada en escena gràcies, entre d’altres , al disseny de màscares de Julie Taymor, i la direcció i coreografia de Raúl Báez Amate.

Les aventures de Simba i Nala i la seva lluita per recuperar el tron del seu pare, usurpat per Scar, acompanyades per l’excel·lent banda sonora i els diferents artistes, faran gaudir a grans i menuts. L’amistat, la família o la importància de les nostres accions són alguns dels valors que es transmeten a través d’aquest espectacle que constitueix un cant al respecte de la natura. La Pasqua a Castelló aquest any sonarà a Hakuna Matata.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

One thought on “Aquesta Pasqua “Hakuna matata” amb el musical ‘Vuelve la leyenda. El rey león’

  1. Pingback: Espai Menut |

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!