Parcs i zones verdes, una alternativa d’oci en plena ciutat

parque

Parcs i zones verdes són una alternativa d’oci d’allò més singular. Fa uns mesos us parlàvem del Parc de Gulliver, a València, com una gran opció per a gaudir del temps lliure amb els més menuts de la casa. És, probablement, el més popular, però no l’únic . València ofereixen nombrosos parcs infantils on poder gaudir amb els xiquets. I és que aquests parcs es converteixen en un espai idoni perquè els xiquets també tinguen la seua estona de diversió si gaudim d’unes vacances a València aprofitant-nos de les ofertes d’Expedia.

Així que aprofitant que arriba el bon temps, us descobrim alguns parcs a València perfectes perquè els mentus també s’ho passen en gran:

Jardins de Vivers. Aquests jardins estan completament tancats al trànsit, d’aquesta manera els nens poden jugar tranquil·lament sense cap tipus de preocupació. Multitud de tobogans i gronxadors on els menuts podran divertir-se, a més de comptar amb una xicoteta carretera condicionada en què comencessin a familiaritzar-se amb els senyals de trànsit.

Passeig Marítim. Si anem a gaudir d’un dia de platja, els nostres fills també tenen opcions per divertir-se en les diferents instal·lacions que s’han posat a la platja de València. Així, per exemple, els nens podran jugar en grans piràmides de corda per escalar i passar una bona estona. Això sí, precaució amb les altures.

Jardí d’Ayora. Just al costat del metro Ayora trobem aquest parc amb una gran varietat d’instal·lacions des tobogans o gronxadors fins casetes, tubs o molls. A més, també està tancat al trànsit i disposa de molta vegetació al voltant.

La Glorieta. Aquest petit parc infantil disposa de tobogans i balancins perquè els xiquets es diverteixen. No obstant això, el vaixell insígnia són les seues famoses tortugues, que porten en aquest parc des dels anys 70. El millor són els nombrosos elements de seguretat, com els sòls encoixinats per evitar danys si els menuts cauen.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

2 thoughts on “Parcs i zones verdes, una alternativa d’oci en plena ciutat

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!