Cuencuentahucha tanca la temporada amb una gincana de jocs tradicionals

rayuela sambori

Amb l’arribada de l’estiu, i la finalització del curs escolar, la Fundació Caixa Castelló ofereix una divertida experiència didàctica perquè els xiquets i xiquetes coneguen els jocs tradicionals de Castelló a través de El Trencaclosques dels jocs. Amb l’estrena d’aquest espectacle, dirigit per l’actriu castellonenca Isabela Ruiz Cumba, amb una dilatada experiència en el món de l’animació infantil i juvenil, la Fundació Caixa Castelló tanca la temporada del cicle Cuencuentahucha d’espectacles d’arts escèniques per a joves que reprendrà a partir del proper mes de setembre. Serà aquest proper divendres a les 18.30 a la Sala San Miguel (carrer Enmig, 17 de Castelló).

En un col·legi de poble del Castelló dels anys 50 les estudiants Punxa i Flor arriben a l’aula. La seva professora intenta donar-los classe, però elles estan avorrides. Al final la professora els proposarà un joc que consisteix a completar un mapa de la província de Castelló a través d’una gimcana de jocs tradicionals de la província de Castelló, com el sambori, les birles o el mocador.

Es tracta d’un espectacle interactiu en el qual el públic té l’oportunitat de fer un viatge per les nostres comarques amb música, rialles, cançons, sorpreses i molts jocs. Les alumnes són l’enllaç entre joc i joc, de manera que per aconseguir cada comarca seran els nens assistents a aquest espectacle els que han de completar-lo.

L’objectiu final és oferir un espectacle en què els espectadors puguin aprendre geografia i jocs tradicionals de la província de Castelló. Un joc teatralitzat dirigit a xiquets i xiquetes a partir de 5 anys, amb una durada de 60 minuts. L’espectacle és en valencià.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!