‘Paraules a les butxaques’ tanca amb teatre la programació cultural trimestral d’Almassora

Corral Kaos de Scura Splats

Un espectacle de màgia alça el teló de la programació cultural d’Almassora de febrer a juny. Cinc propostes per a públic familiar que aborden l’il·lusionisme, el teatre de carrer amb tocs circenses, l’humor innocent sorgit dels malentesos però també els tallers creatius i el teatre pedagògic. Una oferta que posa a l’abast del públic diversió, imaginació, sensibilitat, sorpreses i bones dosis d’humor. La Casa de la Cultura i la plaça Pere Cornell comparteixen protagonisme com a espais culturals per a tots els públics.

Dissabte 8/feb LA BURBUJA MÁGICA

Descripció: el mag Balaguer presenta espectacle per a tots els públics i en què tot pot ser possible. Només el poder de la il·lusió i l’ús de la imaginació poden fer que les coses esdevinguin realitat. Crear vida d’una simple full de paper, harmonia de colors, viatges d’elements quotidians i molt variats que desapareixen i apareixen de llocs insospitats, també tenint espais per riure, sens dubte són efectes que ajuden a desenvolupar la imaginació dels més menuts i dels no tan menuts.

Hora: 18.00
Lloc: Casa de la Cultura
Entrada: 3,20 adults / 2,10 xiquets/es

Dissabte 15/feb CORRAL KAOS

Descripció: espectacle itinerant per a tots els públics amb Scura Splats. Teatre de carrer amb animació i participació del públic que inclou coreografies amb xanques de rebot, jocs i molta diversió. I amb argument al voltant d’un corral. Les gallines i galls d’un corral són atacats per una estranya malaltia coneguda com la pesta de les plomes. L’extermini serà el final irremeiable si no troben cap solució. Per trobar el remei han d’aconseguir el llibre del Vademècum, que està amagat en un lloc inaccessible al que només es pot arribar entrant al territori prohibit del laberint.

Hora: 18.00
Lloc: plaça Pere Cornell

Dissabte 15/mar LAS FABULOSAS FÁBULAS DE JOLINA CHIFER

Descripció: en aquesta obra de teatre per a tots els públics s’escenifica l’humor del desastre sàviament lligat per Jolina, la mestra de cerimònies, que ensenya a Rebeco faules i endevinalles malgrat la seua constant falta d’atenció. Aquest xou de la companyia La Troupe Malabó combina pallassos, faules i titelles, amb jocs de participació activa i animació.

Hora: 18.00
Lloc: Plaça Pere Cornell

Dissabte 12/abr TALLER IMAGINA I VOLARÀS

Descripció: Samarucs imparteix aquesta activitat gratuïta que aprofundeix en el foment de la lectura a propòsit de la celebració durant el mes d’abril del Dia del Llibre. A partir de la cançó del mateix nom del repertori musical Samarucs. Canta, balla i aprèn, cada participant edita el seu propi llibre amb la seua propia història i il·lustracions. Després els menuts decideixen si volen fer un passallibres: alliberar els llibres editats per a que altres xiquets/es puguen també llegir-los o quedar-se’ls com a regal per al Dia de Sant Jordi. El taller té com a objectiu general: potenciar en els menuts l’estima per la lectura i treballar alhora la creativitat i la imaginació. Tot això, a través de l’edició d’un llibre per part de cada participant.

Recomanació samaruca: els xiquets/es que acudisquen a l’activitat, han de portar una fotografia seua per a enganxar-la al llibre que editen.
Edat:
5 a 8 anys
Aforament: màxim 25 xiquets/es

DISSABTE 31/MAIG CARA B

Descripció: Cara B, de La Troupe Malabó, és una història casual, una inesperada obra en què Marisa, la netejadora del teatre, i Alberto, el tècnic, són sorpresos en la feina quotidianes per un públic que espera un espectacle. Marisa una netejadora amb tints d’actriu de revista veu una oportunitat per complir un somni, i Alberto és conduït i atropellat per la trepidant personalitat de Marisa; d’aquí neix un espectacle imprevist i imprevisible; amb la col·laboració d’Arturo, un aprenent de tècnic molt particular.

Hora: 19.30
Lloc: Casa de la Cultura
Entrada: 3,20 euros

Dissabte 14/jun PARAULES A LES BUTXQUES

Descripció: la companyia vila-realenca Escenoart (On són els llibres de Jaume I?, Iaios o Piscilo i Sambo) estrena a Almassora Paraules a les butxques, un exemple més de la seua aposta per un teatre pedagògic que busca despertar en menuts i joves la curiositat, la sensibilitat i el sentit crític perquè són el públic del futur. Amb una proposta propera, divertida, que convida a imaginar, pretenen fomentar i estimular l’amor dels més menuts a les arts escèniques i afavorir amb això el seu desenvolupament humanístic.

Hora: 18.00
Lloc: Casa de la Cultura
Entrada: 3,20 adults / 2,10 xiquets/es

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

One thought on “‘Paraules a les butxaques’ tanca amb teatre la programació cultural trimestral d’Almassora

  1. Pingback: Espai Menut | Burriana llena julio y agosto de teatro, animación infantil y rutas cicloturísticas

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!