Sortegem una entrada triple per a divertir-se a remulla en Aquarama

aquarama

Espai Menut llança un nou sorteig d’entrades per premiar la vostra fidelitat. En aquesta ocasió de la mà d’Aquarama, un parc aquàtic en el qual es respira diversió i emocions per metre quadrat. Sortegem una entrada triple (valorada en 70,5 euros) perquè gaudiu d’una jornada completa en remull entre tobogans, cales i piscines. Participeu!

Entrar en el sorteig d’aquesta entrada triple és tan senzill com seguir aquests tres passos que tens a continuació:

 • Ser/fer-te subscriptor/a del Newsletter per rebre el butlletí de notícies Espai Menut amb recomanacions per al cap de setmana.
 • Ser/fer-te fan de la pàgina d’Espai Menut a Facebook.
 • Enviar un correu electrònic amb la paraula “Promo Aquarama” en l’assumpte a l’adreça info(arrova)espaimenut.com, posant el teu nom complet i un telèfon de contacte.

La promoció estarà oberta fins al dilluns 30 de juny a les 12.00. Un cop elegit / da per sorteig el/la guanyador/a de l’entrada triple se li coimunicará per correu electrònic abans de les 15.00. L’entrada triple -que és vàlida fins al tancament del parc al setembre- es recollirà a la Llibreria El búho de papel (carrer Benicarló, 27 de Castelló).

Tant si vos toca l’entrada triple com si no, Aquarama és per als menuts (i no tan menuts) una visita obligada sí o sí a l’estiu. Tobogans, dunes, cales, piscina d’onades … i gofres. Una combinació perfecta de diversió passada per aigua per a les vacances d’estiu. La temporada 2014 (del 14 de juny al 7 de setembre) inclou com a novetats una nova zona tematitzada a la cala del pirata i fins a 10 combos (packs d’entrada+serveis) a través de la venda online.

NOVA TEMATITZACIÓ CALA DEL PIRATA

Xiquets i xiquetes podran submergir-se en una cala autènticament pirata, buscar el tresor i fotografiar-se a la gruta màgica, això sí, custodiada per unes quantes calaveres. Un cop al dia s’obren les portes d’aquesta gruta on s’amaga el tresor. Als menuts segur que els encanta descobrir-la. Aprofiteu quan s’obren les portes de la cova perquè s’il·lumina i vos podreu emportar un record gràfic.

COMBOS ONLINE (tarifes especials)

Aquarama manté els preus de l’any passat i ofereix fins a 10 combinacions diferents de tarifes especials online per acostar-se a les necessitats dels usuaris i facilitar l’accés al parc aquàtic. A continuació destaquem les tres combinacions específiques adreçades a famílies, però pots consultar totes en la web oficial de Aquarama.

COMBO FAMILY / Novetat 2014 / 100€

 •     Dues entrades generals
 •     Dues entrades de 0.90 a 1.40
 •     Dos menús diaris
 •     Dos menús infantils
 •     Consumir a la cafeteria

FAMILY PACK / 62 €

 • Dues entrades generals
 • Dues entrades 0.90 a 1.40

AQUA MEAL INFANTIL / 20 €

 •     Una entrada de 0.90 a 1.40
 •     Un menú infantil
 •     Un detall de Aquarama
 •     Consumir a la cafeteria SELF
Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

2 thoughts on “Sortegem una entrada triple per a divertir-se a remulla en Aquarama

 1. Pingback: Espai Menut | El sorteo de la entrada triple de Aquarama bate récords

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!