Nou maneres de gaudir de la narració oral a la vora del mar a Benicàssim

narracion oral benicassim_optL’art de la narració oral torna a Benicàssim. Nou sessions de contacontes per a públic familiar repartides entre d’altres tants divendres de juliol i agost al costat de les biblioteques de la mar Jorge Comín (zona de les Villes) i Heliòpolis. Un cicle impulsat per la Regidoria de Cultura i coordinat per Món d’Animació que acostarà històries eixides d’una maleta, contes arribats del mar, narracions que ni l’àvia va explicar i fins i tot els pitjors contes del món. Sessions amb el so del mar de fons.

El circuit de Contacontes a la mar compta amb la participació de narradors arribats de diferents punts de la Comunitat Valenciana, Galícia, País Basc i Catalunya. Felip Kervarec serà l’encarregat d’obrir (divendres, 4 de juliol a les 19.30 a la Biblioteca del Mar Heliòpolis) l’edició d’estiu de 2014 amb el seu espectacle Contes, un repertori obert de contes de procedència literària, de tradició oral i/o pròpia.

Contes d’aventures, de por, de riure, de fantasia, d’estar per casa,… Benicàssim s’omple de narradors orals tots els divendres de juliol i agost a les 19.30 de manera alterna a la Biblioteca del Mar Heliòpolis i Jorge Comín. A continuació teniu la relació d’espectacles, amb la data, l’autor, la procedència, el títol de l’espectacle i el lloc en què narraran. I per si algú es pot escapar, els dijous a les 22.30 el cicle s’ofereix en versió adulta.

Espectacles de narració oral. Públic familiar divendres a les 19.30

  • 04/07/14 Felip Kervarec (Com. Valenciana) Contes contats / Heliópolis
  • 11/07/14 Almudena Francés (Com. Valenciana) La maleta d’Anacleta / Jorge Comín
  • 18/07/14 José Campanari (Galícia) Las historias que mi abuela no me contó / Heliópolis
  • 25/07/14 Mario Caballero (Com. Valenciana) Contes que vénen del mar / Jorge Comín
  • 01/08/14 Virginia Imaz (País Basc) Mi casa / Heliópolis
  • 08/08/14 Joxemari Carrere (País Basc) Los peores cuentos del mundo / Jorge Comín
  • 15/08/14 José Manuel Garzón (Catalunya) Pluges de colors / Heliópolis
  • 22/08/14 Fèlix Albo (Com. Valenciana) Contes de contes / Jorge Comín
  • 29/08/14 Mon Mas (Catalunya) Qui no té nas? / Heliópolis

 

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!