Un planetari obert per vacances i carregat d’activitats infantils

planeta juego ando creando_opt

El Planetari del Grau s’ha escabellat aquest estiu. El programa Obert per vacances impulsat per l’Ajuntament de Castelló ha convertit aquest espai científic i d’oci en punt de trobada per a públic familiar gràcies als tallers científics, les projeccions, les exposicions, els concerts i l’observatori telescòpic programats. Una activitat infantil que segueix a l’agost. I, a més, arrenca amb una StarParty per al dissabte 2 d’agost que promet: 12 hores ininterrompudes amb activitats que fusionen oci i ciència per a tots els públics.

Aquesta festa ‘galàctica’ arranca a les 13.00 hores segons l’agenda oficial de l’Ajuntament de Castelló encara que els actes es concentren a partir de les 17.00 i es prolongarà fins a la una de la matinada. Animació infantil, música disk jockey, malabars de foc, visionat d’estrelles, taller sobre el sistema solar… són algunes de les activitats que conviden a acostar-se fins al Planetari del Grau de Castelló el primer dissabte d’agost. Una oportunitat per descobrir en família el costat divertit de l’astronomia. I amb un horari molt ampli perquè pugueu ajustar l’agenda segons vos convinga.

Ací vos deixem els horaris:
17.00 Obertura. Mercadet, GastroBar, animació infantil, tallers i unflables
17.00 Projecció Descubre el universo (castellà). Públic infantil.
18.00 Projecció Tombatossals i les illes (valencià). Públic infantil
19.00 Projecció Cielo y Tierra (castellà)
20.00 Projecció Confines del Universo (castellà)
20.30 Taller del Sistema Solar amb astrònoms
21.00 Posta de sol i Welcome StarParty. Actuació de Noesruido
22.00 Obertura del StarVision: àrea de visionat astronòmic

Però el programa no para ací. Tots els dilluns d’agost teniu l’oportunitat de submergir-vos en el Planeta Joc (19.00 a 21.00), un taller d’Ando Creando que renova els continguts cada setmana. Dilluns 4 d’agost es dedica al sol i la lluna; el dia 11 podràs deixar la teva empremta a la lluna; la setmana següent (18 d’agost) el taller es dedicarà a descobrir la galàxia i l’últim dilluns del mes (dia 25) us plantegen una pregunta: què sabeu dels planetes? Planeta Joc té dos dies extra d’activitats: els dimecres 6 d’agost i 20 d’agost, ambdós centrats en jocs populars, tradicionals, artesans i d’habilitat.

A la programació específica d’estiu, se sumen les projeccions habituals del Planetari per descobrir alguns dels secrets que guarda l’univers. Una oportunitat per gaudir del Planetari i d’un bon grapat d’activitats per a públic familiar impulsades per la Regidoria de Cultura.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!