L’anglès es juga a la platja amb Clap! i les biblioteques del mar de Benicàssim

clapbibliotecas_opt

A la zona verda de la Biblioteca del Mar Jorge Comín o a la sorra de la Biblioteca del Mar d’Heliópolis. En banyador o amb roba còmoda. Amb amics o amb ganes de descobrir nous. La campanya de dinamització de biblioteques de la mar de Benicàssim 100% en anglès torna per quart estiu consecutiu. Clap! inicia aquest últim dissabte de juny les sessions de jocs i dinàmiques en anglès dins de la programació estival impulsada per l’Ajuntament. Gratuïtes i a peu de platja.

“Baby shark, do, do, do, do, do, do. Baby shark, do, do, do, do, do, do”. Segur que vos sona aquesta tornada si l’any passat vau assistir a alguna de les sessions. L’objectiu principal d’aquestes sessions és oferir una alternativa d’oci al costat de les biblioteques de la mar de Benicàssim i en un ambient i amb el mar a pocs metres per refrescar-vos, si ve de gust, quan acaben els jocs.

I de pas aprendre anglès sense adonar-se’n. Perquè les sessions són 100% en anglès. Teniu 11 oportunitats, tantes com dissabtes hi ha del 28 de juny al 6 de setembre (ambdós inclosos), perquè els vostres fills i filles juguen, facen manualitats, canten, comparteixen,… mentre es familiaritzen amb l’anglès.

El funcionament és el mateix que el d’anys anteriors. Al matí, les dinàmiques es fan a la Biblioteca del Mar Jorge Comín (passeig Pilar Coloma) de 11.00 a 13.00. La primera hora està reservada per a xiquets i xiquetes de 4 a 6 anys i la següent, de 7 a 10 anys. La mateixa dinàmica es trasllada a la vesprada, de 18.00 a 20.00, a la Biblioteca del Mar Heliòpolis: els més menuts de 18.00 a 19.00 i després els més grans. Només cal inscriure a la mateixa biblioteca del mar a la que es vulgui realitzar l’activitat per a poder participar. Que ho gaudiu!

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!