Malabara’t 2014: malabars per a públic familiar que es miren amb la boca oberta

malabarat-2013-colladexancutsbabarots

No hi ha circ sense malabars i no hi ha estiu sense Malabara’t. L’agenda per a públic familiar no es pren de vacances i arriba amb el més difícil encara. La trobada de malabaristes de Vila-real nascut després d’un viatge a terres aragoneses aconsegueix la seva quarta edició amb energies renovades i amb corda per estona. Del 8 al 10 d’agost al Termet de Vila-real es converteix en l’escenari d’espectacles per a tots els públics en què el normal és mirar-los amb la boca oberta.

Marta Martín, directora de Malabara’t i presidenta de l’Associació de Malabaristes de Castelló (Amaca), ens explica que entre les novetats per a aquest 2014 estan “els malabars de llum i fluor com a alternativa al foc, la música en directe, la batucada per obrir el festival o un espectacle de màgia per als més menuts” a càrrec d’una jove promesa, Màgic Luis, d’Almassora.

Els tallers, les cercaviles, la màgia, la música i, com no, els malabars protagonitzaran durant tres dies l’agenda cultural de Vila-real que un any més també té un toc internacional. “Malabara’t està al màxim de salut. Cada any el públic respon millor i, a més, Cultura ens ho posa més fàcil. És una sort que una trobada d’aquestes característiques se celebri en una ciutat com Vila-real que té cultura de teatre i això, en el públic es nota “, reflexiona Marta a només tres dies que comence la cita.

En aquestes quatre edicions (la primera sota el nom de Lánzalo), el festival s’ha guanyat el respecte de públic i participants, perquè també és una trobada per intercanviar, compartir i mostrar tot dels malabars.

I un bon moment per veure aquesta fusió entre l’aprenentatge i l’espectacle és l’olimpíada malabar de diumenge, que aquest any, per primera vegada, compta amb patrocinador, una botiga especialitzada en jocs malabars.

I perquè no vos perdau detall, ací teniu el programa.

DIVENDRES 8 D’AGOST

17.00 Obertura. Rebuda de participants
18.30 Cercavila Malabara’t (música de circ, monocicles, malabars…). Recorregut pel paratge natural de l’ermita
19.30 Batuclown a la plaça del Pastoret
22.30 Cia. Infoncundibles. Espectacle familiar
22.30 Cabaret Malabara’t a la plaça del Pastoret
00.00 Concert acústic (AENNEA). Renegades musicals

DISSABTE 9 D’AGOST

11.00 a 14.00 Tallers formatius d’iniciació i especialitzats a la plaça del Pastoret
12.00 MagicLuis, espectacle per a xiquets i grans. Màgia a la plaça del Pou
18.00 El Gran Karoli. Un espectacle sobre rodes. Plaça del Pastoret
19.00 La Trocamba Matanusca (Valkan Music)
20.00 Jorge Frac (perxa xinesa)
20.30 Cia Up Arte (banquina)
22.00 Gran Gala Malabara’t
00.00 La Tocamba Matanusca
01.00 Purpurina DJ per a Renegades

DIUMENGE 10 D’AGOST

12.00 Olimpíades Malabara’t amb el patrocini especial de Juegosmalabares.com
14.00 Dinar popular per a participants
18.00 The Funes Troupe a la plaça del Pastoret
19.00 Comiat i tancament

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!