Música electrònica més percussió per a presentar el segon Formigues Festival

formigues festival_acf_fotografia_opt

El Formigues Festival obre boca amb un aperitiu que sap a primer a plat. El diumenge 7 de setembre es marquen una festa de presentació del festival de música per a xiquets i xiquetes de Benicàssim (que en aquesta segona edició se celebrarà els dies 4 i 5 d’octubre) en la qual la música de ToySelektor i la percussió de la companyia Kimbala es donen la mà. Preneu nota.

La festa arrenca a les 17.30 a la plaça de la Constitució. Els ritmes i l’original posada en escena de ToySelektor, que desplegaran el seu arsenal sònic de joguines per fer ballar al ritme de la música electrònica. Un projecte de música electrònica amb joguines format per l’ondense Raül Fonts (Heezen, Grup d’Autojuda), el nuler José Óscar Carregui (Gahs) i el músic de Xilxes Juanjo Clausell (Pleasant Dreams) i que hem vist en llocs com El Corral de Teatre de Xilxes.

La sessió musical, d’accés lliure, també servirà per donar a conèixer les sorpreses (que no són poques) amb les que comptarà la nova edició del festival: canvi d’ubicació, ampliació de la durada, programació …

I de la plaça al teatre. Perquè la festa continuarà amb Miniatures, l’exquisit espectacle presentat per la companyia Kimbala, grup de percussió liderat pel castellonenc Enric Monfort, un tipus fora de sèrie. Un espectacle majúscul que explora el valor de petites coses amb què es clausura el XXIII Festival de Teatre i Biblioteca del Mar (entrada 3 euros). Sobre l’escenari un joc de poesia, humor i imaginació que esborra qualsevol prejudici musical construït amb objectes cotidiamos, amb les mans, amb les veus … Música que percudeix en els cors i les orelles de grans i menuts.

Recordeu que fins a aquest dia les ‘formigues’ no paren i tenen obert un concurs fotogràfic molt viatger. Si esteu de vacances només heu de fer-vos una foto amb el merchandaising de Formigues o, en el seu lloc, un dibuix de la nostra formiga pintat per vosaltres. I després pengeu la vostra foto al nostre mur de facebook o en instagram amb el hashtag #FORMIGUESVIAJERAS. El premi és una estada familiar per Halloween a Calp amb animació i spa, a càrrec de Viatges Familiars (Viatges Tulum).

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!