En Patufet, un clàssic entre els clàssics infantils a Benicàssim

Pulgarcito

Els clàssics ho són per la seua capacitat de resultar contemporanis en qualsevol temps. En Patufet és un conte en què un xiquet menut i enginyós salva a tots els seus germans i a la seua família, després que els seus pares desesperats hagen hagut de abandonar-los al bosc per manca de recursos. Perrault aborda multitud de temes en la seua versió del conte i, sens dubte, un d’ells és el de l’abandonament.Teatro Paraíso, la companyia que representa l’obra aquest dijous 28 d’agost a les 20.00 al Teatre Municipal de Benicàssim, presenta el conte privilegiant aquest tema i contextualitzant-lo en una situació que no deixarà de reclamar paral·lelismes amb la societat actual.

Qui busque el Patufet de Perrault trobarà el que busca com també ho farà qui vulgui trobar una visió nova i estimulant. Divertit per als menuts i commovedor per als adults (encara que tal vegada resulti el contrari), s’escenifica la popular història d’aquest personatge xicotet en tamany però gran en enginy a través de la relació d’un fill amb el seu pare. I és per això que aquest és un espectacle especialment ideat per a pares i fills. Estrenat l’any 2013, ha estat reconegut com a millor espectacle del III Certamen Internacional Barroco Infantil d’Almagro.

Segons es diu, els contes es van inventar per dormir als xiquets i xiquetes i despertar als adults, però i si els pares fossin els nens i els fills els adults?

Teatro Paraíso és una estructura amb 35 anys d’existència. Es defineix com una companyia consolidada que desenvolupa un projecte global d’intervenció en relació amb el teatre, la infància i l’educació artística, i manté una acció continuada de generació i formació de públic. És una companyia reconeguda en el sector com una empresa innovadora en temes, formats i mètodes de treball, que ha apostat per la qualitat i la millora contínua, establint un compromís continuat amb el públic, la societat i la professió.

Pulgarcito_Teaser from TEATRO PARAISO on Vimeo.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!