El patinatge torna a la ciutat per Nadal amb Castelló on ice

pista de hielo xtrance_opt (2)

El patinatge sobre gel torna a Castelló per Nadal. Del 5 de desembre al 6 de gener, la plaça Hort dels Corders comptarà amb una pista de gel sintètic que permetrà a grans i menuts gaudir d’una bona estona en família sobre uns patins. Per treure-li més partit, Castelló on Ice proposa diferents activitats que fomenten la diversió amb propostes com Games on ice (jocs monitoritzats), Disney on ice (els personatges Disney favorits dels xiquets patinaran al costat d’ells), el Pare Noel on ice, entre altres.

L’ambient, els llums nadalenques, l’olor a castanyes torrades, els mercats nadalencs de fons… Tot pensat per convertir aquesta cèntrica plaça en l’emblema del Nadal. La pista ocupa una superfície de 264 m2 i és totalment ecològica, amb activitat des de les 10.00 del matí fins a les 22.00 ininterrompudament els caps de setmana i fins a les 20.00 de dilluns a divendres. El públic (de totes les edats) podrà gaudeix de 30 minuts per cada passi amb entrades que costen 6 euros. L’aforament màxim per passi és de 60 persones.

Un mes per lliscar sobre gel i intentar no caure massa perquè la diversió està garantida. Amb un horari ampli durant tota la campanya nadalenca perquè ningú es quede sense participar en una activitat que contribueix a que el Nadal siga una mica més Nadal. I que ningú es preocupe per les seues habilitats amb els patins. L’important, com no, és divertir-se com més millor.

La iniciativa organitzada per l’Ajuntament de Castelló, produïda per Bemusic i en la qual col·labora Mediterráneo, pretén oferir una nova activitat als castellonencs en una de les places més emblemàtiques de la ciutat.

horarios pista hielo huerto sogueros

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

2 thoughts on “El patinatge torna a la ciutat per Nadal amb Castelló on ice

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!