Nadal musical amb el canta jocs, l’estrena nacional de ‘Duland’ i Sherlock Holmes en 3D

sherlock holmes musical espai menut H_opt (2)

Torrons, polvorons, llums als carrers, pare noels, vacances escolars… i musicals. Definitivament el Nadal no seria el mateix sense els musicals. Els espectacles que la resta de l’any a penes tenen una presència testimonial entre les activitats per a públic infantil es multipliquen en aquestes dates. I benvinguts siguen. La Vall, Castelló i Onda són tres dels municipis que han fet forat als musicals en la seua programació nadalenca. Una aposta amb èxit com el Canta Jocs, una estrena a nivell nacional i un musical en 3D conformen el mapa de musicals per no perdre’s per Nadal. A continuació vos expliquem tots els detalls.

Diumenge/21 desembre CANTA JOCS EL MUSICAL

La companyia ScenaSound es puja a l’escenari del teatre municipal Carmen Tur de la Vall d’Uixó amb aquest conegut espectacle a base de cançons infantils i enganxoses coreografies. Una doble funció, a les 12.00 ia les 18.00, que té caràcter solidari ja que part de la recaptació de les entrades (10 €) es destinarà a l’entitat Famílies Asociaciadas de Malalts Mentals (FADEM). Amb els seus petos texans i les samarretes vermelles, els integrants de l’Associació Cultural ScenaSound, especialitzada en la promoció i desenvolupament d’espectacles musicals i teatrals, posaran a ballar al públic.
Venda d’entrades: taquilla del teatre i anticipades a a Vall Pala i Carnisseria Don Cipriano

Dissabte/27 i diumenge/28 desembre DULAND

El Teatre Principal de Castelló (dissabte i diumenge a les 19.00) acull l’estrena nacional de Duland, el primer projecte escènic de Produccions Adisac. El públic gaudirà en aquest espectacle d’un país dels dolços d’allò més musical. Duland es divideix en tres comarques: la de les Llaminadures (rapera i marxosa), la del Pastís (dolç i entranyable) i la de la Xocolata (la més sabrosona). En cadascuna d’elles, cançons i coreografies interactives, textos frescos i divertits, interpretats per personatges entranyables. Duland és la primera part de la trilogia musical Los mundos de la fantasía, completada per Ataland (el país de la natura) i Arland (el país de la música). Feu servir la vostra imaginació… atreviu-vos a somiar!.
Localitats: adults 20/17/15/12 €. Xiquets 15/12/10/7 €
Venda d’entrades: taquilles del teatre i a InstantTicket

Divendres/2 gener SHERLOCK HOLMES I EL QUADRE MÀGIC

Un musical en 3D per a tots els públics que fa escala al Teatre Mònaco d’Onda acabat d’estrenar l’any. Després d’Aladí, un musical genial, Trencadís Produccions costat de idea123 aposten per una irresistible història basada en l’arxiconegut investigador londinenc. Amb Sherlock Holmes i el quadre màgic, es pretén traslladar a grans i petits al món de misteris i diversió en el qual tant han gaudit generacions i generacions de xiquets i adolescents de tot el món. La trama gira al voltant d’una antiga pintura que, sorprenentment, perd els seus colors de la nit al dia. Sherlock i Watson no trigaran a descobrir que amb l’ajuda d’unes misterioses ulleres 3D, poden travessar el llenç i entrar en el paisatge que havien vist pintat en el quadre. El de Baker Street vos espera el divendres 2 de gener a les 18.00.
Localitats: 3 euros.
Venda d’entrades: taquilles del teatre (26 de desembre de 9.00 a 21.00 i 2 de gener de 16.00 a 18.00).

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

One thought on “Nadal musical amb el canta jocs, l’estrena nacional de ‘Duland’ i Sherlock Holmes en 3D

  1. Pingback: Espai Menut | Guía rápida para saber qué hacer esta Navidad en Castellón y La Plana

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!