Set obres per a gaudir del teatre per a públic familiar a Castelló

La fiesta de Donkey - Scura Splats

El Nadal multiplica les possibilitats de gaudir del teatre en família a Castelló. El cicle Lunallena del Teatre del Raval no està sol. Els programes Nadal a Castelló i Nadal a Les Aules també sumen espectacles teatrals i d’animació infantil a l’agenda d’activitats per a menuts. Del 21 de desembre al 2 de gener, la plaça Major i el Teatre del Raval ofereixen set obres per a públic familiar.Pirates, festes a la granja, monstres, corrals amb moltes aventures, un clàssic de la literatura com Pinotxo, un viatge per l’antiga Grècia i fins al rei Jaume I quan només era un nen es pujaran als escenaris. Cites imperdibles per gaudir al màxim de les festes.

Diumenge 21/desembre A L’ABORDATGE!

Descripció: els pirates tornen al poble a repartir el tresor entre la tripulació, però abans faran una gran festa a la taverna dels bucaners. El tresor serà repartir entre tots després de navegar entre jocs i cançons
Companyia: La Banda del Drac (Scura Splats)
Hora: 18.00
Lloc: plaça Major

Dilluns 22/desembre MONSTRES

Descripció: espectacle d’animació de plaça basat en cançons del món. Un recorregut festiu pel nostre planeta per donar a conèixer als més petits altres realitats musicals. Una obra protagonitzada pels germans Mons, que són enviats a la Terra per trobar el perquè de l’explosió de colors al planeta.
Companyia: La Banda del Drac (Scura Splats)
Hora: 18.00
Lloc: plaça Major

Divendres 26/desembre ON SÓN ELS LLIBRES DE JAUME I?

on son els llibres de jaume I_opt

Descripció: tot comença quan tres amics, avorrits i sense saber què fer, obren un llibre i descobreixen una apassionant aventura, la de Jaume I amb només 8 anys, a qui li han robat tots els seus llibres. Amb l’ajuda d’aquests tres amics, convertits en joglars contemporanis, descobrirem qui és l’autor del robatori i, sobretot, la importància de la lectura i el valor de l’amistat. L’obra inclou rap, dibuix en directe i manipulació d’objectes i sobre els espectadors a una fascinant i divertida història que destaca la passió del protagonista per la lectura i el valor de la sinceritat i l’amistat. Encara que l’obra és una història inventada a partir de la figura de Jaume I quan era un xiquet, apareixen personatges, fets històrics i obres literàries reals de l’època.
Cicle: Lunallena
Companyia: Escenoart
Hora: 18.30
Lloc: Teatre del Raval
Entrada: 4 euros

Diumenge 28/desembre CORRAL KAOS

Descripció: espectacle itinerant per a tots els públics. Teatre de carrer amb animació i participació del públic. Coreografies amb xanques de rebot, jocs i molta diversió. Una obra en la qual les gallines i galls d’un corral són atacats per una estranya malaltia coneguda com la pesta de les plomes. Per trobar el remei han d’aconseguir el llibre del Vademècum, que està amagat en un lloc inaccessible al que només es pot arribar entrant al territori prohibit del laberint.
Cicle: Nadal a Castelló
Companyia: Scura Splats
Hora: 18.00
Lloc: plaça Major

Diumenge 28/desembre PINOTXO

Descripció: un titella és un objecte que s’anima a influx d’una voluntat externa. Potser passa això amb Pinotxo? Mai. Des del mateix principi, primer tronc i després ninot, Pinotxo sempre fa exercici de la seva voluntat. Pot claudicar davant les temptacions, pot deixar-se influenciar per les males companyies, però exerceix en tota l’obra seva lliure albir. Pinotxo no té fils, ni un guant que el moga, ningú li presta ni la paraula, ni la veu, ni els brams, ni els sanglots. Pinotxo és un xiquet com qualsevol altre… només un detall és diferent: és un nen de fusta que tracta de ser un xiquet de carn.
Cicle: Lunallena
Companyia: Teatre de la Resistència
Hora: 19.30
Lloc: Teatre del Raval
Entrada: 4 euros

Dimarts 30/desembre TRAGÈDIES I KOMÈDIES

valenti piyot tragedies i komedies espai menut

Descripció: classe magistral impartida pel celebèrrim professor do Abili Forner Camarasa, Llicenciat per la Universitat a Distància de Classes Magistrals de Rimini, Itàlia i Doctor “Históris Causa” per un grapat d’universitats europees, perquè els seus espectacles provoquen efectes irreversibles (rialles i somriures desmesurades). Don Abili us convida a acompanyar-lo en un viatge per l’antiga Grècia, on tot era possible, riure amb les crítiques divertides de la comèdia o plorar amb les catàstrofes que patien els personatges de les tragèdies que presentaven els poetes.
Cicle: Lunallena
Companyia: La factoria d’històries
Hora: 18.30
Lloc: Teatre del Raval
Entrada: 4 euros

Divendres 2/gener LA FESTA DE DONKEY

Descripció: comèdia musical infantil. Donkey, el ruc, compleix 50 anys i els animals que habiten amb ell la granja li preparen una festa sorpresa. Durant el dia, i abans que torni Donkey de treballar, es generen molts problemes que es resolen amb imaginació, tolerància i bona música.
Cicle: Lunallena
Companyia: Sucra Splats
Hora: 18.30
Lloc: Teatre del Raval
Entrada: 4 euros

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

One thought on “Set obres per a gaudir del teatre per a públic familiar a Castelló

  1. Pingback: Espai Menut | Guía rápida para saber qué hacer esta Navidad en Castellón y La Plana

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!