Fires nadalenques d’oci infantil i juvenil: diversió en estat pur

divertilandia 01

L’oci nadalenc té nom propi per als menuts. Divertilandia a Castelló, Nadalàndia a Vila-real, Expoentreteniment a Almassora i Burisplay a Borriana. Fires plenes d’activitats, tallers, espectacles i un munt d’opcions per no deixar buit l’avorriment durant les vacances. A continuació t’expliquem la programació, els horaris i les coses més destacades d’una cita a la qual els nens no volen faltar. I tots amb entrada gratuïta.

DIVERTILANDIA / CASTELLÓ

Descripció: la Fira Divertilandia que enguany girarà entorn al relat del Mag d’Oz. Activitats familiars, esports, videojocs, tallers i jocs en anglès, altres que desenvolupen la psicomotricitat, un rocòdrom, contacontes, música, taller de ràdio, gimcanes … Tot això dividit en diferents sectors, en els dos nivells de la Pèrgola, i també a l’exterior del recinte on podrem practicar esports com futbol, voleibol, judo, bicicleta de muntanya … Més informació
Lloc: La Pèrgola
Dates: del 26 al 30 de desembre
Horari: 10.00 a 15.00 i de 16.00 a 21.00

EXPOENTRETENIMENT / ALMASSORA

Descripció: esports, ball, inflables, jocs, pintacares, globoflèxia o noves tecnologies protagonitzaran la fira d’oci Expoentrentemient. També s’habilitarà a l’exterior del recinte un tren que recorrerà diversos punts de la localitat per convidar a la participació. Diumenge a les 19.00, coincidint amb la clausura de la fira, se celebrarà un espectacle carregat de sorpreses. Més informació.
Lloc: Centre Social Sant Felip
Dates: del 26 al 28 desembre
Horari: 11.00 a 14.00 i de 16.00 a 20.00

NADALÀNDIA / VILA-REAL

Descripció: parc infantil amb activitats, espectacles i espais dirigits a la diversió de xiquets i xiquetes.
Lloc: Centre de Congressos, Fires i Trobades
Dates: del 27 al 30 de desembre
Horari: 10.00 a 13.00 i de 16.00 a 19.30

BURISPLAY / BURRIANA

Descripció: l’interior de la Llar Fallera es dividirà en diversos sectors, amb una gran oferta d’activitats, com inflables, maquillatge, zona virtual amb videojocs i simuladors, jocs recreatius, circuit de cotxes bojos i animal riders.

Lloc: Llar Fallera
Dates: 3 i 4 de gener
Horari: 10.00 a 14.00 (només el dia 4) i de 16.00 a 20.00

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!