Un desembre carregat de regals en forma de teatre, màgia i conta contes a la Sala Zona 3

magia medieval troupe malabo espai menut_opt

La Sala Zona 3 de Castelló no para. L’espai cultural ha programat un ampli ventall d’espectacles per a públic familiar aquest mes de desembre al qual també se suma un taller multimèdia per despertar la creativitat i potenciar el coneixement de la tecnologia entre els més menuts. Un desembre en què l’ambient nadalenc es cola a l’escenari dirigit per Mima i Maya Jankovic en forma de teatre amb titelles, de circ, de contacontes i de muntatge teatral ple d’imaginació. Tots els espectacles són els dissabtes a les 11.30 mentre que el taller multimèdia s’ha programat per al divendres a partir de les 17.30 i amb entrada gratuïta.

DIVENDRES 5/DESEMBRE DIBUIXA’M TEU CONTE

Tipus d’activitat: taller multimèdia
Descripció: espai multimèdia on els xiquets poden expressar visualment els contes a pantalla gan! L’activitat, gratuïta, està dirigida als més menuts i menudes amb la intenció de potenciar i desenvolupar la seva creativitat i interactivitat per mitjà de les noves tecnologies. Es persegueix ampliar el coneixement tecnològic i despertar la consciència de les seues aplicacions.
Entrada: grauita

DISSABTE 6/DESEMBRE PIPI Y LA GRAN BÚSQUEDA

Tipus d’activitat: teatre infantil
Argument: Mai t’ha passat que observant al teu voltant hi ha coses que et porten a veure més enllà de la realitat? El personatge principal, Pipi, ens ajuda a descobrir tot allò que ens envolta, tant el que es veu a simple vista com el que no. Durant l’espectacle sorprenen les transformacions, les possibilitats de crear moments i formes inesperades, utilitzant els titelles, objectes, màscares … permetent una participació excepcional dels xiquets i xiquetes i dels adults.
Entrada: 4 euros

DISSABTE 13/DESEMBRE LAS FABULOSAS FÁBULAS DE JOLINA CHIFER

Tipus d’espectacle: teatre infantil / circ
Descripció: Jolina Chifer és una peculiar mestra de cerimònies, una ‘maestrilla’ de les faules i els refranys, acompanyada sempre per Rebeco Hood, el seu pupil. Dos aventurers, dos patètics herois del desfer que munten i desmunten sense aturar un desastre ‘molt organitzat’. Humor del desastre sàviament lligat per Jolina, que ensenya a Isard faules i endevinalles malgrat la seva constant falta d’atenció. Un espectacle que combina pallassos, faules i titelles, amb jocs de participació activa i animació. La vella escola en format contemporani, per servir-nos aquest desastre organitzat..
Entrada: 4 euros

DISSABTE 20/DESEMBRE PELS MÉS MENUTS

Tipus d’activitat: contacontes
Descripció: Contes divertits i animats, on les diferents històries entrellaçant una rere l’altra com el fil d’un viatge imaginari. Des d’un peixet de color blau, que no para de fer bombolles, que es troba a Juanito, passejant per la platja coneixen Puff, el drac màgic, amb qui fan un viatge al voltant del món. I tots, de la mà de Valentí Pinyot
Entrada: 4 euros

DISSABTE 27/DESEMBRE COLORÍN, COLORADO

Tipus d’activitat: teatre per a públic familiar
Descripció: en l’estudi d’un pintor, en un espai ple de colors, de sobte entren uns estranys personatges i comença la creació, que neix des d’unes superfícies neutres col·locades en els cavallets. Sembla que tot és possible: papallones invisibles, ratpenats que no saben volar, un unicorn que vol elevar-se i surar … Fa la sensació que la creació mateixa floreix davant l’espectador, descobrint les inimaginables possibilitats de l’expressió artística. L’espectacle està dedicat a públic familiar i provoca un ventall ampli de sensacions que enriqueixen i desperten les qualitats humanes de petits i adults. Amb Víctor Ripollés i Pau Castell, de Teatre T
Entrada: 4 euros

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

One thought on “Un desembre carregat de regals en forma de teatre, màgia i conta contes a la Sala Zona 3

  1. Pingback: Espai Menut | Guía rápida para saber qué hacer esta Navidad en Castellón y La Plana

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!