El Circo Wonderland ‘fitxa’ al pallasso de la tele Fofito en la seua gira per Castelló

fofito y circo wonderland y espai menut

El Circo Wonderland torna a Castelló amb nou espectacle i amb ‘fitxatge’ estrella: Fofito, un dels pallassos de la tele. Del 29 de gener al 15 de febrer, la carpa instal·lada al Recinte de Fires i Mercats de Castelló presenta el nou espectacle de la que és la companyia de circ amb més tradició a Espanya. Aquest any a les seues files, l’inoblidable pallasso de la tele Fofito en la seua última gira per Espanya, per cantar les cançons que van marcar la infància de moltes generacions d’espanyols. Entre ells, els que fem possible Espai Menut. Un reclam per als pares i una excusa perfecta per anar amb els nens al circ i qui sap si tornar a cridar allò de “¿cómo están ustedes?”. I de Castelló viatjaran a Vila-real, Onda i la Vall d’Uixó.

El Gran Circo Wonderland és la companyia de circ amb més tradició a Espanya. Amb prop de 40 anys d’història, ja són la quarta generació d’artistes repartint somriures i il·lusió al llarg de tota la geografia espanyola. “No només som empresaris, sinó que la família és la base principal dels nostres espectacles, on sempre estem a l’avantguarda amb grans artistes i novetats. L’esperit del Gran Circ Wonderland sempre ha estat i serà el de fer feliç al públic i aconseguir que li recordin amb la major dels somriures. Un espectacle ple de novetats, sorpreses i sobretot molta diversió”, ens expliquen a través del seu web.

Tota una oportunitat per reviure els grans moments d’Els Pallassos de la Tele, formada inicialment per Gaby, Fofó, Miliki als quals posteriorment es van unir Fofito, Milikito i Rody amb el seu humor i les seues inoblidables cançons que es van fer populars gràcies a la seva aparició en TVE.

El circ oferirà també destacats números clàssics de circ que faran les delícies dels nens. El Wonderland, amb el seu espectacle d’acrobàcies, equilibristes, pallassos, feres i malabaristes vol repartir il·lusions i somriures en una cita per a nens i grans. Un complet equip d’artistes, a través de dues famílies, els Macagi i Forgione, que no solament ha creat escola sinó que compleix a la perfecció el més meravellós espectacle del món. I als que en aquesta gira de 2015 se suma Fofito. Les entrades es poden adquirir a les taquilles del circ o al web del Circo Wonderland. Els grups i col·legis podeu sol·licitar informació a l’637.721.331.

FUNCIONS CASTELLÓ: DEL 29 DE GENER AL 15 DE FEBRER

Dijous i divendres: 19.00
Dissabtes: 17.00 | 19.30
Diumenges: 12.00 | 17.00 | 19.30

FUNCIONS VILA-REAL

Dijous 19 febrer: 19.00
Divendres 20 febrer: 19.00
Dissabte 21 febrer: 17.00 | 19.30
Diumenge 22 febrer: 12.00 | 17.00 | 19.30

FUNCIONS ONDA | RECINTE MULTIUSOS

Dijous 26 febrer: 19.00
Divendres 27 febrer: 19.00
Dissabte 28 febrer: 17.00 | 19.30
Diumenge 1 de març: 12.00 | 17.00 | 19.30

FUNCIONS LA VALL D’UIXÓ | AL COSTAT DE L’ANTIC IES HONORI

Dijous 5 març: 19.00
Divendres 6 març: 19.00
Dissabte 7 març: 17.00 | 19.30
Diumenge 8 març: 17.00 | 19.30

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!