Teatre musical i taller de creativitat. La cultura és cosa de xiquets a Vila-real

taller infantil test vilareal 2014

La cultura a Vila-real és cosa de nens. I ens alegrem. Març arrenca amb dues propostes per a públic infantil a la programació cultural. Un espectacle de teatre musical per descobrir als tres compositors més internacionals de la ciutat, Francesc Tàrrega, José Goterris i Rafael Beltrán, i un taller de creativitat dins del TEST 2015 Mostra d’Art i Creativitat. I totes dues opcions gratuïtes.

Comencem per Buscant una cançó, l’espectacle infantil en homenatge als il·lustres músics Tàrrega, Goterris i Beltrán, que es representa aquest vierrnes 6 de març a les 18.30 al Museu de la Ciutat Casa de Polo, amb entrada gratuïta com us hem dit més dalt. Teatre de Caixó representa aquesta història en la qual el doctor Solfa Redolami i el professor Storva Unmunt són dos científics musicals amb una missió molt important: trobar una cançó desapareguda.

I van fins a Vila-real perquè aquesta és terra de grans músics i les probabilitats de trobar-la és més alta del normal. La seva recerca els farà repassar les vides d’alguns grans músics, però finalment aconseguiran recordar la cançó que estan buscant? Una proposta didàctica per apropar-se a la figura i l’obra d’aquests genials compositors vila-realencs.

Del teatre al taller infantil de creativitat programat al TEST. Perquè quina millor manera de fer pedrera i de despertar l’interès per l’art contemporani que implicant als més petits amb una activitat divertida i respectuosa amb la curiositat innata dels menuts. L’associació Vent de Llevant guia aquest taller destinat a nens i nenes de 3 a 11 anys el dissabte 7 de març a les 11.30 a El Convent, espai d’art.

Arriba la primavera. Així es titula aquest taller en què Vent de Llevant proposa des del joc (rotllana i cançons), des de la imaginació i l’activitat artística, celebrar i acompanyar a l’entrada a aquesta època de l’any tan esperada i estimada per tots. No cal inscriure però preguen puntualitat per gaudir del taller complet.

Si aneu al taller, i si no també, el TEST mereix una visita. La Mostra d’Art i Creativitat està recomanada per a tots els públics. L’edició d’enguany compta amb la presència de la fotògrafa Paula Prats, el vídeo i pintures de Nelo Vinuesa, les instal·lacions escultòriques de TRASHFORMACIONES (sorprenen per la seua espectacularitat) i l’artista de streeet art Borondo.

TEST és una mostra d’art i creativitat (pots llegir més en aquest article de Nomepierdoniuna) que té com a epicentre la ciutat de Vila-real un espai on gaudir dels treballs d’aquells artistes que amb esforç i tenacitat lluiten per fer arribar la seua visió del que passa al seu voltant. L’horari de visites és de dimarts a divendres de 11.00 a 13.00 hi de 16.30 a 21.00 h; dissabte de 10.00 a 13.30 hi de 16.30 a 21.00 hi diumenge de 10.00 a 13.30 h. Dilluns i festius tancat.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!