Pupetes i Fideu protagonitzen la versió més pallassa i interactiva de Blancaneus

engrata teatre_opt

Engrata Teatre torna a la Fundació Caixa Castelló per participar en el cicle Cuencuentahucha, on presentarà un viatge a través dels sentits amb l’espectacle Nieves Blancas en Clowntamos contingo aquest últim divendres de febrer a les 18.30 a l’edifici Hucha. Aquest projecte forma part de les activitats organitzades per Engrata Teatre en el seu centre creatiu L’arbre doble, en el qual conflueixen diferents visions del desenvolupament de la infància. El projecte sorgeix per la necessitat de mostrar la feina que hi ha darrere d’Engrata Teatre ja que, tot i que els espectacles que realitzen principalment es dirigeixen als nens, també ho són d’utilitat tant a pares, mares, educadors, pedagogs, psicòlegs, terapeutes, actors, creatius i pediatres.

En Nieves Blancas en Clowntamos contingo els pallassos Pupetes i Fideu, dos dels personatges més carismàtics d’Engrata Teatre, s’ajunten en aquest espectacle interactiu per a crear amb el públic una nova forma del conte tradicional de Blanca Neus amb la dosi de bogeria i tendresa que caracteritza els pallassos. Contes d’avui i de sempre amb el toc social i alhora trencador que Rosana Mira, en el paper de Pupetes, i José Carlos Soto, al de Fideu, interpretaran a la sala d’actes de l’Edifici Hucha. Com sempre, amb entrada gratuïta fins a completar aforament.

La proposta innovadora d’Engrata apunta la interactivitat amb el públic i són Pupetes i Fideu que transporten als xicotets espectadors i a les seues famílies al món del conte en la versió més pallassa. I, és clar, se sap com comencen els contes, però no com acaben, perquè el tercer personatge del conte sempre serà el públic, que ajuda a Pupetes i Fideu a construir la nova versió.

Avalats per més de quinze anys en el camp de la pedagogia teatral, principalment infantil i sobretot en el món del clown i del circ, Engrata Teatre és una companyia valenciana de teatre d’escenari, originària d’Alzira, nascuda amb la intenció de fomentar una pedrera de futurs espectadors-lectors, ja que el contingut de les obres es dirigeix ​​generalment al públic infantil. A més, han participat en nombrosos festivals com la Mostra Internacional de Mim de Sueca o el Certamen Teatral Ciutat de la Palma (Cartagena). L’objectiu primordial de la companyia en tots els espectacles és la participació de l’espectador en la representació, involucrant-se en ella.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!