L’event-exposició ‘Kids on the moon’ et converteix en astronauta per un dia

kids on the moon

Vols sentir-te astronauta per un dia? El taller-exposició Kids on the moon t’ho posa una mica més fàcil gràcies a un recorregut pel nostre planeta i el Sistema Solar a través de divertits i didàctics mòduls. Del 27 de juliol al 15 d’agost, el Centre Comercial Salera acull aquest esdeveniment que aspira a convertir-se en una de les atraccions de l’estiu. En horari d’11:00 a 14:30 i de 17:00 a 21:30 hores durant els dies d’obertura del centre comercial, els més xicotets se sentiran durant més de 40 minuts com a vertaders astronautes en aquest esdeveniment/exposició.

Acompanyats d’un monitor, els i les participants faran un recorregut per dos mòduls. El circuit comença en el mòdul Espai Terra, on rebran informació sobre l’espai exterior, sobre el planeta Terra i sobre la resta de planetes del Sistema Solar, recolzada tota l’explicació per imatges impactants i de gran qualitat. En el mòdul Espacial Lunar, al que els i les xiquetes accediran equipats amb vestit d’astronauta i casc, realitzaran una xicoteta simulació d’espai com si realment es trobaren sobre la superfície lunar, a més de xicotets salts en la Lluna, salts als estels i entrenament per a astronautes i altres activitats que els faran sentir-se com a vertaders astronautes.

Encara que de caràcter gratuït, per a poder gaudir d’aquest esdeveniment xiquets i xiquetes hauran d’inscriure’s en la recepció de Kids on the Moon, ja que les places per torn són limitades.

No obstant açò, Kids on the moon no acaba ací, ja que aquest esdeveniment es complementa amb diverses exposicions: el Sistema Solar, una exposició fotogràfica, el vestit utilitzat en el programa Apollo i el vestit espacial Deluxe Apollo complet, amb casc, botes, guants i motxilla de supervivència. Una exposició de rèpliques de models de l’espai, amb peces com el Coet Saturn V w NASA, Titan IV W/*SRMU 1/200, la rèplica de la càpsula Mercury 7 o del coet Lockheed-Martin Atles II, i així fins a 15 rèpliques, a més de la rèplica del telescopi espacial de 4 metres d’alt, completen aquest singular espai que sorprendrà a xiquets i majors. Una oportunitat única per a sentir-se astronauta per un dia aquest estiu sense eixir de Castelló.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

One thought on “L’event-exposició ‘Kids on the moon’ et converteix en astronauta per un dia

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!