‘La mar de circ’ banya de circ actual cinc municipis des de Moncofa a Vinaròs

la mar de circ circpanic_ok

Arriba la primera edició del cicle La Mar de Circ, un festival que inclou nou espectacles circenses, entre els quals trobem equilibrisme, malabarisme i clown, però també dansa, música i poesia. Del 17 de juliol al 9 d’agost, Borriana, Moncofa, Nules, Oropesa i Vinaròs acolliran alguns dels millors espectacles de circ contemporani dins del cicle impulsat per la Diputació per ampliar l’oferta cultural estival.

La Mar de Circ posarà en escena a prestigioses companyies procedents de diferents punts d’Espanya, però també de França i Itàlia: Circ Panic, D’Clic, Oca&Cia., Els Bleus de Travail, Mumusic Circus, Nando i Maila, Trespèrte, Vaivé i Vol’e Temps. La millor opció per gaudir amb els més menuts de la màgia del circ a l’aire lliure. A continuació trobareu una breu descripció dels espectacles programats i quan i on es representaran.

SCONCERTO D’AMORE | Nando i Maila

Nando i Maila, una parella d’artistes, músic eclèctic el, actriu músic ella, eternament en conflicte siga en l’escenari o en la vida, els dos han fet una aposta: arribar a ser músics de l’impossible transformant la seua estructura de circ d’on pengen les teles i el trapezi en una imprevisible orquestra. Obriran la programació del cicle el divendres 17 a Borriana amb l’obra Sconcerto d’amore, un concert-espectacle farcit de gags, acrobàcies aèries, malabarismes musicals, proeses sonores i molta comicitat.

ACTUACIONS

Dia: Divendres 17 de juliol
Hora:19.30
Lloc: Plaça d’Isaac Peral, Grau de Borriana

Dia: Dissabte 18 de juliol
Hora: 19:30
Lloc: Passeig Marítim, Vinaròs

Dia: Diumenge 19 de juliol
Hora: 19:30
Lloc: Plaça Major, Orpesa

VOYAGE DE NOCES | Els Bleus de Travail

Marcelo i Ramona són una parella de turistes francesos que viatgen a Espanya per al seu viatge de noces, tot sembla anar bé fins que ocorre el però el seu xicotet i vell Fiat 500 s’avaria en les nostres terres. Així doncs decideixen gaudir uns dies de les nostres platges i el nostre sol.

ACTUACIONS

Dia: Dijous 23 de juliol
Hora: 19:30
Lloc: Plaça d’Isaac Peral, Grau de Borriana

Dia: Divendres 24 de juliol
Hora: 19:30
Lloc: Plaça Mallorca, Orpesa

Dia: Dissabte 25 de juliol
Hora: 19:30
Lloc: Passeig Marítim, Vinaròs

AQUÍ SOBRA UNO | Trespèrte

Falten 3 minuts per al començament de l’espectacle i els acròbates apareixen en escena no sabem bé perquè.No va a tardar a començar l’espectacle. Tres acròbates, una antiga ràdio i una bona dosi d’humor faran les delícies de grans i xicotets on podran comprovar al final que sempre sobra un. Tot ha d’eixir perfecte, però prompte descobrirem que la tensió del directe fa que les relacions entre ells isquen a la llum d’una manera inevitable. La gelosia, la passió, l’amor… sentiments a flor de pell que no poden ser ocultats ens portaran a una conclusió…. ACÍ SOBRA UN!

ACTUACIONS

Dia: Divendres 24 de juliol
Hora: 19:30
Lloc: Plaça d’Isaac Peral, Grau de Borriana

Dia: Diumenge 9 d’agost
Hora: 19:30
Lloc: Plaça Major, Oropesa del Mar

DO NOT DISTURB | Vaivén

Un espectacle que ens trasllada a un dia de treball en qualsevol fàbrica de principis del segle XX. En un ambient industrial, quatre individus manipulen i intenten donar sentit a les peces que els han sigut assignades. Les combinen i deconstrueixen canviant la seua funció transformant-les en els seus propis somnis.

ACTUACIONS

Dia: Dissabte 1 d’agost
Hora: 19:30
Lloc: Passeig Marítim, Vinaròs

Dia: Diumenge 2 d’agost
Hora: 19:30
Lloc: Plaça Mallorca, Orpesa

EL HOMBRE QUE PERDIA LOS BOTONES | Circ Panic

La companyia Circo Panic ens ofereix un espectacle visual a força de contrastos i metamorfosis en el qual les tècniques circenques es fonen amb el joc d’actor, la dansa i la música dins d’una estètica humorística i emotiva. Delicadesa, força poètica i virtuosisme per a fer volar la imaginació fins a explicar-nos el conte que mai ens van explicar.

ACTUACIONS

Dia: Diumenge 9 de agost
Hora: 19:30
Lloc: Passeig Marítim, Vinaròs

L’AVANT PREMIÈRE | D’Click

L’ acomodador s’acura en el seu treball fins que de sobte apareix una espectadora molt especial, i el món es deté. L’Avant Première és un cant al risc, en plaure, al ritme i a la música. Fet amb humor, aparent senzillesa i molta elegància, és la història d’una trobada que qualsevol voldria viure.

ACTUACIONS

Dia: Dissabte 18 de juliol
Hora: 19:30
Lloc: Paratge de L’Estany, Nules

Dia: Diumenge 19 de juliol
Hora: 19:30
Lloc: Plaça Na Violant d’ Hongria, Moncofa

WALKMAN | Ganso&Cia

Un home, un showman, un seductor, un entusiasta. Walkman és una exhibició d’habilitats inútils, una comèdia visual, universal i participativa. Humor simple per a gent intel·ligent i viceversa. Un espectacle que beu amb nostàlgia i admiració de les velles rutines dels pallassos de pista.

ACTUACIONS

Dia: Dissabte 25 de Juliol
Hora: 19:30
Lloc: Plaça Na Violant d’Hongria, Moncofa

Dia: Diumenge 26 de Juliol
Hora: 19:30
Lloc: Paratge de L’Estany, Nules

RODA MÓN | Mumusic Circus

Encara no sabem si és el primer invent de la humanitat: La Roda. Una estructura mòbil que gira, es desplaça i divideix l’espai, es converteix en un escenari mutant que transforma l’espai visual a mesura que l’espectacle evoluciona. Dos personatges conviden al públic a viatjar en aquest univers sempre poètic i màgic.

ACTUACIONS

Dia: Dissabte 1 d’agost
Hora: 19:30
Lloc: Paratge de L’Estany, Nules

Dia: Diumenge 2 d’agost
Hora: 19:30
Lloc: Plaça Na Violant d’Hongria, Moncofa

MUNDOS DE PAPEL | Vol’e Temps

Una tendra història on un home sol i abandonat recorre els passadissos d’un lloc on antany estava ple de vida estranya i agitada. Ara solament queden els somnis i intenta per tots els mitjans reviure aquells moments al costat dels seus antics amfitrions. Mundos de papel és pertorbadorament divertida i trepidant.

ACTUACIONS

Dia: Dissabte 8 d’agost
Hora: 19:30
Lloc: Plaça Na Violant d’Hongria, Moncofa

Dia: Diumenge 9 d’agost
Hora: 19:30
Lloc: Paratge de L’Estany, Nules

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!