L’estiu al Termet de Vila-real potencia les activitats ambientals per a públic infantil

vila-real estiu al termet_ok

Enguany les activitats ambientals cobren especial protagonisme en la programació estival de Estiu al Termet. Amb la col·laboració del Centre de Natura, l’Ajuntament de Vila-real ha preparat activitats que ajudaran a conèixer el mitjà que ens envolta. En un paratge perfecte per a gaudir de l’estiu i la naturalesa, el Termet de Vila-real ofereix un programa que convida a gaudir del riu, el museu o l’ermita durant l’època estival.

El dimarts 14 de juliol tindrà lloc el taller educatiu enfocat als xiquets, amb la finalitat que aprenguen a identificar mol·luscs del cretaci inferior, fa 120 milions d’anys. A més, l’activitat es completarà amb un sopar de pa i porta.

I a partir del dimecres 15 de juliol, i fins a i 26 d’agost, tots els dimecres el Centre d’Educació Ambiental (CEA) organitza gincanes al voltant d’una eix temàtic relacionat amb la naturalesa. Les gincanes promouen la creativitat, les relacions entre iguals i les actituds de cooperació i treball en equip. Destinades a xiquets de 6 a 12 anys, aquesta activitat que tindrà lloc de 17:00 a 19:00 requereix inscripció prèvia en el Espai Jove de Vila-real.

Les activitats estivals del Termet també promouen la normalització linguística apostant pel cinema en valencià per als més xicotets. Fins al 27 d’agost, tots els dijous a les 22:30 es projectarà una de les pel·lícules programades en el cicle Cinema d’Estiu, la programació completa de la qual podeu consultar en el nostre article sobre la cartellera dels cinemes d’estiu de Castelló, Vila-real, Benicàssim, Oropesa i Almassora.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!