El teatre per a públic familiar es fa lloc en el programa d’estiu d’Orpesa

disparatario_bambalinas

Circ, malabars, teatre, música,… La plaça de l’Església d’Orpesa es prepara per convertir-se en un gran escenari a l’aire lliure. El programa d’activitats i oci infantil inclou una proposta de dinamització del nucli antic tots els dimecres de juliol (excepte el dia 22) en què el teatre, el circ, la música … cobren força. Cinc dimecres amb altres tantes obres teatrals amb les que passar una bona estona. Perquè la cultura també és cosa de nens. Ja sabeu, tots els dimecres a les 22.00 el teatre es gaudeix a peu de carrer.

DIMECRES 1 DE JULIOL | BAMBALINAS

La companyia Disparatario presenta aquest espectacle en clau d’humor en què el públic participa de forma activa. El circ arriba a la ciutat i la mestra de cerimònies està en dificultats… tots els artistes han perdut el tren i no arriben al gran espectacle. Però, per sort, hi ha les maquilladores i perruqueres del circ per transformar al públic en tots els personatges: malabaristes, pallassos, forçuts i, fins i tot, lleons! Vols veure el que passa darrere de Bambalinas? Perquè el xou no para.

DIMECRES 8 DE JULIOL | LAS MALETAS DE MI MI

Sorpreses animades, màgiques, musicals … Les maletes de les protagonistes de l’últim espectacle de La Troupe Malabó arriben carregades de sorpreses per atrapar l’atenció del públic al qual va dirigit l’obra: preferiblement d’1 a 5 anys. Així que no vos va a estranyar res que es titule Les maletes de Mi-mi, un muntatge amb una gran càrrega de poesia visual, una estètica senzilla i amb una escenografia a base de colors vius i formes senzilles plasmats en un arbre central, mòduls quadrats i globus amb llum. Un espectacle estrenat el passat 22 de març a Betxí.

DIMECRES 15 DE JULIOL | LOS REYES Y LA LLAVE DORADA

Animació, aventura, desimboltura, humor,… Teatre-T arriba a l’escenari a l’aire lliure d’Orpesa amb el seu segell particular: espectacles carregats de ganxos per a tots els públics, dinàmics i amb (molt) bones dosis d’humor. Garantida la diversió per als que es facin forat entre el públic.

DIMECRES 29 DE JULIOL | EL ESTRAMBÓTICO MUNDO DEL SEÑOR Q

Cirko Psikario aterra a la plaça de l’Església d’Orpesa per posar a prova la capacitat de diversió. Un xerrac, un saxofon, malabars, màgia i molt d’humor són alguns dels ingredients de l’espectacle del Sr. Q. Un estrambòtic personatge que ens porta un muntatge per a tota la família carregat d’ironia i comèdia. Srs i sres, xiquets i xiquetes, rebem amb un calorós aplaudiment al Sr Q. El estrambótico mundo del Sr. Q és el primer espectacle unipersonal de la companyia.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

One thought on “El teatre per a públic familiar es fa lloc en el programa d’estiu d’Orpesa

  1. Pingback: Espai Menut | Guía rápida de actividades con niños para disfrutar del verano en Castellón

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!