Teatre per a públic familiar carregat de màgia, humor i imaginació a Orpesa

La dinamització del casc antic d’Oropesa aposta de nou a l’agost pel teatre per a públic familiar. Cinc funcions repartides entre diferents dilluns i dimecres converteixen la plaça de l’Església en un escenari que s’omplirà de màgia, d’humor i fins a de lladres de paraules. La programació d’estiu d’Oropesa aposta per les companyies La Troupe Malabó, Ganso&Cia, Teatro Mutis i Disparatario per a fer del casc antic un punt de trobada teatral per al públic familiar.

DILLUNS 3 AGOST 20:00 HORES | ABRACADABRA

la troupe malabo abracadabra

Espectacle familiar de La Troupe Malabó en el qual els personatges, her Trudis (una maga russa amb molt carisma) i Rebeco (el seu alumne més avantatjat), mostren les seues màgiques habilitats embolicades en la absurdidad dels pallassos i en situacions problemàtiques resoltes amb humor. Una obra per a riure’s de les seues còmiques situacions i quedar-se hipnotitzats amb la seua màgia. Mocadors que apareixen i desapareixen pels llocs més inesperats, objectes que viatgen en l’espai i ena l temps, que canvien de color… Un espectacle d’humor per a tota la família.

DILLUNS 10 AGOST 20:00 HORES | LAS FABULOSAS FÁBULAS DE JOLINA CHIFER

las fabulosas fabulas de Jolina chifer espai menut

La companyia de Betxí La Troupe Malabó repeteix participació en el programa de dinamització del casc antic d’Oropesa. Aquesta obra està copotragonitzada per Jolina Chifer, una peculiar mestra de cerimònies, mestra de les rondalles i els refranys, i Rebeco Hood, el seu pupil. En Las Fabuloss Fábulas s’escenifica l’humor del desastre sàviament lligat per Jolina, que ensenya a Rebeco rondalles i endevinalles malgrat la seua constant mancada d’atenció. Aquest xou combina pallassos, rondalles i titelles amb jocs de participació activa i animació.

DIMECRES 12 AGOST 22:00 HORES | WALKMAN

Un home, un showman, un seductor, un entusiasta. Walkman és una exihibició d’habilitats inútils, una comèdia visual, universal i participativa. Humor simple per a gent intel·ligent i viceversa. Un espectacle que beu amb nostàlgia i admiració de les velles rutines dels pallassos de pista. Una proposta de la companyia Ganso&Cia que també ha estat present en el prestigiós Festival Internacional de Teatre de Carrer de Vila-real o en el cicle La Mar de Circ, estrenat enguany.

DIMECRES 19 AGOST 22:00 HORES | EL SÓTANO ENCANTADO

Els segovianos Teatro Mutis presenten el seu premiat muntatge El sótano encantado, una obra de misteri i suspens dirigit a xiquets i xiquetes d’entre 4 i 104 anys. En El sótano encantado es barreja el treball actoral amb la manipulació de titelles per a explicar la història de Rosaura, una xiqueta que llig molts llibres fantàstics i de misteri i per açò creu que existeixen fantasmes i esperits, creu en la màgia i els encantaments. Però el seu amic Leo té els peus en la terra. Per a ell totes aqueixes coses són contes per a xiquets. Quan el pare de Rosaura és a punt de morir diu a la seua filla que el soterrani de la seua casa va ser la masmorra d’un antic castell i potser guarde un fabulós tresor. *Rosaura decideix cercar-ho i demana ajuda al seu amic Leo. Junts viuran increïbles aventures en el soterrani encantat.

DIMECRES 26 AGOST 22.00 HORES | EL LADRÓN DE PALABRAS

disparatario aplausos

La companyia valenciana Disparatario tanca el cicle de dinamització del casc antic amb l’obra titulada El ladrón de palabras. Una companyia que destil·la bon fer amb les seues propostes banyades de teatre, titelles i narració oral per a públic familiar. Espectacles en els quals el teatre, amb el seu llenguatge i posada en escena atractiva, serveix com a vehicle per a submergir als xicotets i no tan xicotets en valors com la lectura, el medi ambient o l’amistat. I moltes vegades amb un toc d’humor que enganxa a tot el públic, tinga l’edat que tinga.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!