Contes per als més xicotets amb la mar de fons

Biblioteca Mar benicassim_opt

Illes desertes, monstres marins, sirenes, tresors i aventures seran els protagonistes de la nova edició d’animació a la lectura dins del cicle Contacontes a la mar, organitzada des de la Regidoria de Cultura de Benicàssim i coordinat per Món d’Animació. Un clàssic de la programació d’estiu de Benicàssim per a públic familiar. La cita estival amb les narracions orals a Benicàssim es manté tots els divendres fins al 28 d’agost en les biblioteques del mar de Jorge Comín i Heliópolis de manera alterna. El cicle arranca amb el colombià Carlos Alberto Ortiz, CAOZ, i es tanca amb la narració de Felip Kervarec.

Conta contes procedents de diversos punts del mapa per a entretenir als xicotets amb aventures en mons llunyans, contes de por, de riure…Un total de vuit sessions que acostaran històries eixides d’una maleta amb el so del mar de fons, dirigides al públic familiar. Els divendres de juliol i agost a les 19:30 els més xicotets tenen una cita de manera alterna en la Biblioteca del Mar Heliópolis i Jorge Comín. A continuació trobareu la programació completa del cicle Contacontes a la mar.

PROGRAMACIÓ CICLE CONTACONTES A LA MAR

10/07 CAOZ | Biblioteca Jorge Comín
17/07 Valentí Piñot | Biblioteca Heliópolis
24/07 Cristina Verbena | Biblioteca Jorge Comín
31/07 Juan Gamba | Biblioteca Heliópolis
07/08 Alberto Sebastian | Biblioteca Jorge Comín
14/08 Felip Kervarec | Biblioteca Heliópolis
21/08 Felix Albo | Biblioteca Jorge Comín
28/08 Felip Kervarec | Biblioteca Heliópolis

 

 

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!