Jocs galàctics al Planetari del Grau per a descobrir en família el costat més divertir de l’univers

planeta juego ando creando_opt

La platja, el planetari i els jocs galàctics es conjuguen tots els dilluns del 6 de juliol al 24 d’agost. De 19.00 a 21.00 l’esplanada del Planetari del Grau es convertirà en un espai de dinamització on el públic familiar podrà experimentar, jugar i aprendre amb els Jogalàctics, una iniciativa de Baobab que compta amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura. Grans i xicotets tindran l’oportunitat de descobrir el costat més divertit de l’univers.

La lluna plena, les naus espacials i els astronautes, els planetes, els estels o els eclipsis són alguns dels dilluns temàtics que es viuran a l’entorn del Planetari. Baobab ha dissenyat diferents espais perquè tota la família puga participar d’aquest espai d’experimentació i creativitat.

Els qui assistisquen a Jogalàctics trobaran un Espai Dinàmic, la part més activa on es jugarà, se saltarà, es correrà i es gaudirà de jocs de moviment. També hi haurà un Espai Experimental “on investigarem i farem assajos amb diferents materials que ens faran viure experiències increïbles, divertides i creatives. Aprendrem per què es formen els núvols, com sorgeix la lava d’un volcà, com es mesura l’hora amb el sol….”, explica Laura, cofundadora de Baobab. Perquè Jogalàctics experimentarà amb els quatre elements: aigua, terra, foc i aire.

L’Espai Creatiu no podia faltar. Una zona de manualitats on alhora que realitza un taller, s’ofereix informació sobre un tema específic com pot ser el sol, la lluna, els estels… El disseny d’activitats inclou un Espai de Lectura Familiar, que es convertirà en el pol d’atracció per a l’animació lectora on grans i xicotets podran gaudir dels llibres al costat dels/as amics/as i familiars. Un lloc on potenciar la imaginació a través d’històries divertides. La intenció? Acostar els llibres als/as xiquets i xiquetes d’una manera creativa, lúdica i plaentera.

I, finalment, però no menys important, hi haurà un Espai de Joc Lliure, una zona pensada per als més xiquets que s’acosten al planetari. Allí podran trobar diferents objectes amb els quals, mitjançant l’exploració i manipulació, podran experimentar diferents sensacions.

La música no faltarà. Cada jornada, diferents músiques del món ambientaran els espais de joc: swing, ska, reggae, pop, rock, etc. A més, una vegada al mes, la sessió musical arribarà de la mà de Dj Cosmos, que punxarà música en directe per a tota la família. A continuació podeu consultar la programació tematitzada per a cada dilluns de juliol i agost.

PROGRAMACIÓ DE TALLERS

Dilluns 6 de juliol: Lluna Plena
Dilluns 13 de juliol: nau espacial i astronautes
Dilluns 20 de juliol: Eclipses
Dilluns 27 de juliol: Delta Acuaridas
Dilluns 3 d’agost: Planetes
Dilluns 10 d’Agost: Cometes
Dilluns 17 d’agost: Perseidas
Dilluns 24 d’agost: Festa Galàctica

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

One thought on “Jocs galàctics al Planetari del Grau per a descobrir en família el costat més divertir de l’univers

  1. Pingback: Espai Menut | Guía rápida de actividades con niños para disfrutar del verano en Castellón

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!