La Fira Medieval d’Onda apunta al públic familiar

onda feria medieval p

El casc antic, la plaça de l’Almundín i el Castell d’Onda seran del 7 al 9 d’agost els punts neuràlgics d’una nova edició de la Fira Medieval, un esdeveniment dissenyat per a convertir la localitat de la Plana Baixa en un referent del turisme familiar durant el cap de setmana. La cita que retornarà a Onda a l’edat mitjana inclou desfilades i tornejos medievals amb cavalls. Però també un fum d’activitats dissenyades específicament per al públic infantil i familiar. Tot pensat perquè durant 72 hores qualsevol persona trobe motius per a visitar la ciutat.

Durant aquest segon cap de setmana d’agost, Onda tornarà a presumir de patrimoni amb una Fira Medieval en la qual s’han programat desfilades musicals amb ballarines i personatges medievals que recorreran el mercat i el castell tots els dies durant diferents hores, un mercat medieval, tallers infantils, cercaviles de circ, explica contes, l’actuació d’un fakir, exhibicions de falconeria i de tir amb arc, i fins i tot un torneig medieval amb cavalls. Una programació molt completa en la qual s’inclou també un concert de música cèltica el dissabte, a les 22:00 hores, de Temps Fugit. El pregó de cavallers templaris i una comparsa mora seran les primeres escenificacions d’un programa variat que conjumina desenes d’activitats per a totes les edats.

L’Ajuntament d’Onda ha mostrat el seu agraïment a l’associació Mestres Campaners, a la del Barri de Sant Joan i als cavallers que participen en el torneig per la seua col·laboració i ha animat a tots els ondenses a participar en la tradicional Fira Medieval en la qual participaran enguany uns 50 expositors.

Perquè no perdeu detall en la imatge que trobareu sota aquestes línies teniu els horaris i el plànol de situació de les diferents activitats. Que us divertiu!

Onda feria medieval

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!