La Fundació Caixa Castelló repren la seua programació amb una bona dosi de màgia

kerity_ok

La màgia protagonitza la ‘volta al col·le’ de la Fundació Caixa Castelló, que en la seua programació infantil de setembre incorpora un taller de màgia, la projecció d’un llargmetratge d’animació europeu i un espectacle de màgia. Propostes per a reprendre la programació cultural amb una bona dosi d’imaginació i amb la possibilitat de practicar la màgia i qui sap si despertar alguna vocació entre els xiquets. Per a açò proposa als més joves sense cap tipus d’experiència en el món de la màgia, un taller de temps lliure de quatre sessions de 75 minuts amb l’objectiu d’oferir-los els fonaments sobre els quals convertir-se en joves mags d’una manera divertida i didàctica.

PROGRAMACIÓ SETEMBRE FUNDACIÓ CAIXA CASTELLÓ

TALLER DE MÀGIA: MÀGIA A DOS

Dies: 14, 16, 21 i 23 de setembre, dilluns i dimecres
Lloc: saló d’Actes de l’Edifici Guardiola
Horari: de 18:00 a 19:15 hores
Entrada: amb inscripció gratuïta prèvia
magia a dosDescripció: aprendran jocs i tècniques, realitzaran activitats per a millorar la capacitat d’atenció, també exercitaran la memòria. Faran exercicis per a aprendre a parlar en públic i desenvoluparan la creativitat i imaginació.alguns jocs de màgia, a realitzar-los, a presentar-los en públic, a crear històries relacionades amb el joc, Però també anem a aprendre a captar el sentit de la màgia, començant a pensar com un mag des del principi del taller.
Edat:
de 7 a 13 anys.
Inscripció:
en la segona planta de la Casa Abadia, enviant formulari per correu postal o electrònic a programacion@fundacioncajacastellon.es. La participació serà per ordre d’inscripció. No s’ampliaran els torns en cas de superar-se l’oferta de participació.
Més info:
964 232 551

CINEMA INFANTIL: KERITY, LA CASA DELS CONTES

Dia: divendres 18 de setembre
Lloc: Edifici Hucha
Horari: 18.30
Cicle: Hucha Animada
Entrada: gratuïta (fins a completar aforament)
Descripció: pel·lícula europea d’animació protagonitzada per Natanaël, una xiqueta que complirà prompte els set anys, però que encara no sap llegir. Quan hereta de la seua tia Eleonor la més valuosa col·lecció de contes del món, a Natanaël li senta fatal. No obstant açò, cadascun d’aqueixos contes conté un secret meravellós, i és que quan cau la nit, personatges com Alicia, la malvada bruixa o el Capità Garfio cobren vida i ixen de les pàgines dels seus contes.

DOBLEMENTE MAGIA

Dia: divendres 25 de setembre
Lloc: Sala San Miguel (Enmig, 17)
Horari: 18.30
Entrada: gratuïta fins a completar aforament
Descripció: espectacle de màgia dels mags Juanjo i Adrián amb la participació dels inscrits als tallers de màgia. Les actuacions d’aquests dos mags són de molt diversa índole, han realitzat màgia d’a prop, màgia en el carrer, festivals d’animació, festes familiars i privades (aniversaris, comunions, colles, etc), màgia d’escena, esdeveniments d’empresa, tallers de màgia per a xiquets, entre uns altres. Màgia a Dos està compost per la parella de mags Juanjo i Adrián, que pertanyen entre altres associacions al GMC (Grup Màgic de Castelló), CIVAC (Circule d’Il·lusionistes de València, Alacant i Castelló) CExI (Circule Extremeny d’Il·lusionisme). Ells seran els encarregats de dirigir aquest taller perquè els més xicotets descobreixen el plaure de fer màgia i proven el talent que porten dins.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!