Festival de Teatre a Benicàssim. Grans obres per a espectadors menuts

hakanai

El XXIV Festival de Teatre i Biblioteca del Mar, dirigit al públic familiar, s’estrena dimecres 8 de juliol al Teatre Municipal de Benicàssim amb la brillant obra Sueños de arena de la companyia Ytuquepintas, en què Borja González presentarà un espectacle multidisciplinar que combina l’art de la creació plàstica amb sorra, l’art circense de l’acrobàcia, titelles en gran format, música en directe i pintura en temps real en escena.Sueños de arena és un espectacle ple de tendresa, en què l’artista transmet des del primer moment, en el qual cada eina i imatge forma part d’un tot i permet trobar la llera per on naden les idees. Una obra original tant en la forma com en el fons, que marca una gran estrena per al del XXIV Festival de Teatre i Biblioteca del Mar, i que continuarà així durant els cinc espectacles que el conformen, com ho demostra, per exemple, Hakanaï, programat en coordinació amb el Grec 2015. Després de 24 anys, el festival ja s’ha consolidat com una de les millors ofertes per entretenir junts a grans i menuts en l’època estival. Fins el 13 de setembre a Benicàssim, teatre singular, original i de qualitat.

Dimecres 8/Juliol SUEÑOS DE ARENA

Companyia: Ytuquepintas
Hora: 20:00
Preu: 3 euros
Descripció: Un espectacle multidisciplinari que combina art amb arena, circ, música en directe, marionetes de gran format i pintura ràpida. Un treball fet únicament amb les mans, plasmat en una gran pantalla mitjançant la qual l’espectador pot seguir tot el procés creatiu. Un univers ple de tendresa i poesia que s’ajuda música en directe per a transportar-nos a llocs coneguts del món i entorns poètics.

Dimarts 14/Juliol HAKANAÏ

Companyia: Adrien M. & Claire B.
Hora: 20:00
Preu: 3 euros
Descripció: Realitat i imaginació en un acte. Una performance en la qual es combinen la dansa contemporània amb l’animació digital. Gràcies al ‘mapping’, quatre ballarines diferents prenen el seu torn a l’interior d’un poal amb parets imaginàries on es reprodueixen dissenys animats, dialogant amb l’espai. Un espectacle programat en coordinació amb el Grec 2015.

Dijous 13/Agost POP UP

Companyia: Teatre delle Bricole
Hora: 20:00
Preu: 3 euros
Descripció: Des d’Itàlia, Teatre dellle Bricole uneix animació, so i imatge explicant la història d’un xiquet de paper i una esfera enigmàtica. Les aventures del xiquet i la seua pilota donen lloc a un joc simbòlic de geometria. L’espectacle investiga la base de les emocions i crea un conjunt que relaciona sentiments, formes i colors.

POPUP Titolo 1 from Teatro delle Briciole on Vimeo.

Dijous 27/Agost PINOCCHIO

Companyia: La Baldufa
Hora: 20:00
Preu: 3 euros
Descripció: És la interpretació que fa La Baldufa del text original de Carlo Collodi, sobre Pinocchio, un xiquet lliure, sense prejudicis, ni complexos, dolent però ingenu. Paper i fusta es posen a la disposició de la història per a aconseguir una proposta versàtil i orgànica que ens submergeix en el món d’un xiquet marioneta. Un conte que ens fa reflexionar sobre els valors de l’educació, l’esforç, la responsabilitat i la sinceritat.

Diumenge 13/Setembre RUDE

Companyia: Manolo Alcántara
Hora: 20:00
Preu: 3 euros
Descripció: Moltes persones han conviscut amb l’esforç físic i els reptes personals portats en l’absurd. En Rude un home crea torres i figures amb pesades caixes de fusta. La fragilitat de les construccions sobre les quals s’encimbella per a fer precaris equilibris és fruit de la voluntat i de la il·lusió. La música en directe fa de contrapès líric a l’esforç titànic del personatge, que gruny, sua i no decau en el seu deliri.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!