El Festival Bagatge de Betxí tira de clown, màgia, teatre i malabars

Bagatge 2015_portada

El clown, la màgia, el teatre i els malabars trepitgen el carrer del 18 al 23 de setembre a Betxí. El Festival Bagatge torna com cada mes de setembre des de fa 17 anys per a oferir “una alternativa cultural en la programació de les festes de Betxí i ajudar a la dinamització cultural pensant en el públic infantil amb teatre de carrer. Amb aquests objectius va nàixer i amb aquests objectius es manté”, explica Sergio Chaves, impulsor del festival i actor de La Troupe Malabó.

La programació inclou espectacles per a tots els públics, alguns d’ells com Walkman, de Ganso&Cia, que han participat en certàmens tan prestigiosos com el Festival de Teatre de Carrer de Vila-real. I artistes tan cotitzats com Xavi Castillo, que actua en sala, en la de l’Auditori Municipal, i amb un espectacle per a públic adult. No falta l’actuació de la companyia La Troupe Malabó, impulsora del festival, amb la seua Màgia pirata. Ni tampoc la música, amb l’animació de xarangues encara que en horari per a majors.

La clausura comptarà amb Purpurina Circus, el nom artístic de Víctor Segarra Balado, un malabarista que combina l’espectacularitat dels seus nombres amb un humor a estones desternillant. El seu Purpurina Sport Club és un espectacle per a tots els públics que mereix la pena. A més, el seu pas formatiu per Circo Criollo, a Argentina, li ha permès depurar la seua tècnica. Sens dubte un luxe poder comptar amb ell.

PROGRAMACIÓ VXII FESTIVAL BAGATGE DE BETXÍ

Divendres 18 de setembre
De 09:00 h. a 12:00 h. Pallassos en les aules de La Troupe Malabó.

Dissabte 19 de setembre
18:00 h. Màgia pirata de La Troupe Malabó. Col·legi Cervantes (EPA)
19:00 h. Walkman de Ganso&Cia. Col·legi Cervantes (EPA).

Dimarts 22 de setembre
19:30 h. Xavi Castillo. Auditori Municipal.
23:30 h. Animació amb les xarangues Xacamín i Curts Do It. Plaça Major.

Dimecres 23 de setembre
18:30 h. Purpurina Sport Club. Parc del Llaurador.
23:45 h. Las bellotas de Cia Aérea. Parc del Llaurador

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!