El jazz per a bebès torna a la programació cultural de la Vall d’Uixó

jazzeando_bebes_3No és la primera vegada que us recomanem Jazzeando con bebés. I no serà l’última. Una iniciativa del col·lectiu Sedajazz pensada per a la qual els xiquets menors de 4 anys s’acosten a diferents ritmes musicals tan diversos com el jazz, el swing, el reggae, la salsa o la bossa nova i que ho facen a través de l’oïda, del joc i de l’experimentació. Aquesta proposta lúdic-didàctic-musical torna a colar-se en la programació cultural de la Vall d’Uixó dissabte que ve, 19 de setembre, a les 11.00 en el Centre Cultural Palau de Vivel amb entrada gratuïta.

Que Jazzeando con bebés siga un habitual de la programació cultural de la Vall d’Uixó demostra el ganxo d’aquesta proposta per a un públic xicotet en alçada però gran en expectatives. Perquè als més menuts, aqueixos que no paren quiets, o els agrada o no els agrada. I no es tallen a alçar-se de la cadira o dir que s’avorreixen. Però la de Sedajazz sol ser una sessió que la segueixen amb els ulls ben oberts.

Perquè els xiquets i els pares que assisteixen a aquesta activitat no van a un concert qualsevol. Van a un concert interactiu on, a més d’escoltar les melodies que interpreten els músics Josep Hernández, Francisco Blanco i Teresa Núñez, poden ballar, cantar i, fins i tot, acompanyar-los amb els instruments.

Maraques, xilòfons, djembés, bongoes, saxo, clarinet, percussió, guitarra… Un concert per a escoltar i per a interactuar de la mà de tres músics poliinstrumentistes amb una àmplia experiència com a docents que també incorporaran intervencions de caràcter teatral i mímica. Us acompanyaran des del principi. Literal. Perquè seran ells els qui reben a pares, mares i bebès per a després passar ja a l’escenari.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!